Rareș Ilie, gol după 462 de zile. Reacția elvețienilor după prestația românului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Văzut drept o mare speranță a fotbalului românesc, Rareș Ilie (20 de ani) a fost transferat de Rapid la Nisa, în prima ligă franceză. Numai că mijlocașul nu s-a impus în Ligue 1 și a fost împrumutat. În acest sezon, Rareș a ajuns, tot sub formă de împrumut, în Elveția, la Lausanne și se pare că alegerea sa a fost bună.

rares ilie fb jpg

Românul a reușit primul gol în Elveția, sâmbătă seară, când a fost titular în meciul Lausanne - Grasshoppers 1-1, contând pentru etapa a doua din campionatul helvet. Rareș Ilie a marcat unicul gol al echipei sale, în minutul 43. El a înscris după un corner, iar ulterior își putea trece o nouă reușită în cont repriza secundă, însă a nimerit bara.

Ziarul elvețian Tages-Anzeiger a lăudat evoluția lui mijocașului care aparține de OGC Nice: "Rareș Ilie, schimbat în minutul 70 cu Suzuki, a arătat un meci foarte bun astăzi", a scris sursa citată. "Gazdele au reușit să deschidă scorul, iar Rareș Ilie a fost numele marcatorului. Românul a marcat după un corner, iar Grasshoppers a vut noroc că nu a mai încasat, același Ilie lovind bara, iar Sanches și Balde având alte ocazii", au notat elvețienii.

Pentru Rareș Ilie a fost primul gol într-un meci oficial după o pauză de 462 de zile. Precedenta sa reușită era consemnată într-o partidă Rapid - Sepsi 1-0, pe 23 aprilie 2022.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite