FCSB şi Sepsi şi-au aflat adversarele din Conference League

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FCSB
FCSB

FCSB şi Sepsi încep aventura în noul sezon european, în turul doi preliminar din Conference League. Cele două formaţii vor avea adversari din Georgia şi Slovenia în primele meciuri în care luptă pentru accederea în al treilea tur preliminar din Conference League.

FCSB va disputa prima partidă din noul sezon european împotriva georgienilor de la Saburtalo Tbilisi. Formaţia din Georgia a reuşit să câştige în primul tur preliminar partida cu Partizani (0-1, 1-0). Calificarea s-a decis la loviturile de departajare, unde Tbilisi s-a impus cu scorul de 5-4.

Prima manşă a duelului dintre FCSB şi Tbilisi va avea loc joia viitoare, 21 iulie. Până la partida din Conference League, FCSB va începe noul sezon din Liga 1, unde se va duela cu nou-promovata Universitatea Cluj. Partida este programată duminică, ora 21:30. 

Sepsi OSK o va întâlni pe Olimpija Ljubljana în cel de-al doilea tur preliminar din Conference League. Gruparea din Slovenia a reuşit calificarea la limită cu Differdange, scor 2-1, după prelungiri.

Meciul tur dintre Sepsi şi Olimpija Ljubljana va avea loc pe data de 21 iulie, la Sfântu Gheorghe. Returul este programat pe data de 28 iulie.

Pentru Sepsi urmează al doilea meci din noul sezon, după Supercupa câştigată în faţa campioanei României, CFR Cluj. Până la înfruntarea europeană din Conference League, Sepsi va juca prima partidă din noul sezon intern împotriva Universităţii Craiova, vineri la ora 21:30.

CFR Cluj şi Universitatea Craiova îşi cunoşteau deja adversarele din cel de-al doilea tur preliminar în Conference League. După eliminarea din Liga Campionilor, CFR Cluj se va duela cu Inter Club d'Escaldes, în timp ce Universitatea Craiova va evolua împotriva albanezilor de la KF Vllaznia Shkoder.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite