Mister în privința cauzei morții lui George Baldock, internaționalul grec găsit decedat în piscină, la 31 de ani

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Baldock, fotbalist care a evoluat la Sheffield United, iar acum juca pentru Panathinaikos Atena, a fost găsit mort în piscina vilei în care locuia, la doar 31 de ani. Internaționalul grec a fost găsit fără suflare de proprietarul care îi închiriase casa, miercuri seară, la cel puțin cinci ore de când a survenit decesul.

George Baldock a fost găsit mort în piscină. Foto Profimedia
George Baldock a fost găsit mort în piscină. Foto Profimedia

Autoritățile fac o investigație amplă la fața locului, iar în primă fază au fost luate în calcul scenarii precum sinuciderea, decesul cauzat de un atac de cord sau un atac pulmonar, sau chiar crima. Potrivit unei părți a presei din Grecia, legiștii au stabilit cauza morții drept înecul. Dar încă nu se știe ce a condus la acest lucru, singurul indiciu care a fost dat publicității fiind că lângă piscină a fost găsită o sticlă de vodcă băută pe jumătate.

Pe de altă parte, alte ziare internaționale susțin că ipoteza înecului este exclusă, întrucât nu a fost găsită apă în plămânii fotbalistului. Elementele obținute până acum indică mai degrabă un stop cardio-respirator, dar nici această variantă nu poate fi mai mult decât o presupunere în momentul de față, având în vedere că rezultatele tuturor testelor necesare se lasă așteptate. Astfel că misterul încă planează asupra morții lui George Baldock, mai ales că autoritățile suspectează că o persoană s-a aflat în curtea vilei cu puțin timp înainte ca fotbalistul să își piardă viața.

Decesul lui George Baaldock, confirmat de familie

Decesul său a fost confirmat și de familia jucătorului cu 12 selecții în naționala Greciei. "Putem confirma cu tristețe faptul că George a murit. Suntem șocați de această pierdere teribilă. Rugăm media să ne respecte viața privată în aceste momente", a transmis familia fotbalistului.

Născut în Buckingham din mamă engleză și tată grec, George Baldock și-a făcut junioratul la MK Dons, apoi a mai bifat în Regat echipele Northampton, Tamworth, Oxford United și Sheffield United, pentru care a jucat 83 de partide în Premier League. În această vară s-a transferat la Panathinaikos.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite