Mircea Lucescu şi soţia sa s-au vaccinat: Pentru ce ser au optat şi unde au făcut-o FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucescu

Scăpat de grijile sezonului competiţional în Ucraina, Mircea Lucescu a venit în ţară şi a început procesul de imunizare în faţa noului coronavirus, primind prima doză de vaccin anti-COVID.

Mircea Lucescu e în categorie de risc maxim, când vorbim despre COVID-19, având în vedere că are 75 de ani. 

Mai mult, având în vedere că prin natura meseriei de antrenor, Lucescu e în contact permanent cu oamenii, el a fost destul de expus, de la începutul pandemiei. De altfel la echipa sa, Dinamo Kiev, a existat, la un moment dat, un focar de infecţie, aproape 20 de jucători fiind bolnavi de COVID-19, spre finalul anului trecut. Lucescu a scăpat însă, iar acum, ajuns în ţară, s-a vaccinat împreună cu soţia sa, Nelly. Cei doi au optat pentru serul Pfizer şi s-au vaccinat la un centru deschis în clădirea „Ana Tower“, care îi aparţine lui George Copos.

Ce a spus Mircea Lucescu după ce a primit prima doză de vaccin?

*Cred că toată lumea ar trebui să-şi dea seama că e un moment în care trebuie să facem pasul acesta. Nu putem să ne întoarcem, din nou, în timp, pentru că nu se ştie când va veni al patrulea val sau al cincilea sau când pot apărea alte forme de COVID.

*Deci, e absolut necesară vaccinarea pentru a putea fi unii alături de ceilalţi, să avem posibilitatea să discutăm, să vorbim, să ne îmbrăţişăm, să fim oameni! Pentru că în pandemie n-am fost oameni normali. 

*Cred că e absolut obligatoriu, până la urmă, e o chestiune de responsabilitate a fiecăruia dintre noi, mai ales dacă ne şi propunem să călătorim, să intrăm în contact cu alte persoane.

*Nu m-am temut de efecte adverse. Ce se poate întâmpla? La orice vaccin, şi la cele pe care le-am făcut deja, existau reacţii, sunt chestii absolut normale.

Lucescu
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite