Mircea Lucescu a scăpat, momentan, de furia ucrainenilor: Decizia luată de Dinamo Kiev

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Lucescu, mereu contestsat la Dinamo Kiev
Mircea Lucescu, mereu contestsat la Dinamo Kiev

De când a început războiul, „Il Luce“ s-a împlicat energic în eforturile umanitare însă, paradoxal, s-a ales cu o imagine tot mai şifonată.

Mircea Lucescu a fost contestat de fanii clubului Dinamo Kiev, de când a ajuns la această formaţie. În ciuda trofeelor castigate, relaţia nu s-a îmbunătăţit pentru simplu motiv că trecutul lui „Il Luce“, la Şahtior Doneţk, nu poate şters în ochii suporterilor. 

Problema e că, după ultimele evenimente, cu declanşarea războiului, Mircea Lucescu a devenit şi mai contestat. De această data, nu doar de susţinătorii Dinamo Kiev, ci de toată Ucraina, după ultimul scandal despre care Adevărul a scris aici.

Cum scandalul a luat amploare, fiind vorba de interesele echipei naţionale, clubul Dinamo Kiev a fost obligat să facă un pas înapoi. Ceea ce înseamnă că internaţionalii aflaţi sub comanda lui Lucescu vor fi lăsaţi la stagiul de pregătire din Qatar, după cum a anunţat Andryi Pavelko, preşedintele federaţiei ucrainene.

Ce a anunţat Andryi Pavelko?

*Am avut un dialog constructiv cu preşedintele de la Dinamo Kiev. Igor Surkis m-a asigurat că toţi jucătorii convocaţi de către Oleksandr Petrakov vor veni la echipa naţională pe 3 mai. Le mulţumesc celor de la Dinamo Kiev pentru că au înţeles că trebuie să susţină echipa naţională.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite