Michael Schumacher şi-a făcut testamentul în urmă cu trei ani: „Nu mi-e frică de Formula 1, ci de lucrurile care ţi se pot întâmpla în viaţa de zi cu zi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Averea fostului campion de Formula 1, Michael Schumacher, în valoare de circa 1 miliard de euro, are o destinaţie cât se poate de precisă, conform testamentului pe care pilotul l-a lăsat în urmă un trei ani.

Michael Schumacher a decis în 2010 ca întreaga sumă de bani pe care o posedă, alături de maşinile şi proprietăţile sale să revină soţiei şi copiilor săi.

Într-un interviu acordat în acea perioadă, fostul pilot de Formula 1 confirma că averea sa are o destinaţie precisă.

„Da, mi-am făcut testamentul pentru că sunt un familist”, spunea Michael Schumacher, care tot atunci declara că nu îi este frică de un accident pe pista de Formula 1, ci în afara ei.

„Nu sunt atât de îngrijorat de Formula 1 cât de lucrurile care ţi se pot întâmpla în viaţa de zi cu zi”, spunea atunci germanul.

Presa straină vorbeşte despre un soi de premoniţie pe care fostul campion mondial a avut-o în 2010.

Michael Schumacher este internat în continuare la spitalul din Grenoble, Franţa, după ce în urmă cu o săptămână acesta s-a accidentat extrem de grav la cap în timp ce schia.

Campionul se află şi în prezent în comă indusă, starea acestuia fiind stabilă, însă critică, potrivit medicilor francezi. Fără să ofere prea multe detalii, doctorii au spus că starea germanului este monitorizată în mod constant, acesta aflându-se în continuare sub tratament medical.

În presa germană se ridică tot mai multe întrebări cu privire la modul în care zona de pârtie acoperită cu pietre a fost marcata corespunzător de către autorităţi.

Campionul german, Michael Schumacher, în vârsta de 45 de ani, s-a accidentat grav la cap pe data de 29 decembrie atunci când schia pe o pârtie din Alpii francezi.

Michael Schumacher este septuplu campion mondial la Formula 1, având în palmares 91 de Mari Premii câştigate în 307 curse. S-a retras din Formula 1 în anul 2012.


Citeşte şi:

Veşti oficiale despre starea lui Michael Schumacher, aflat în comă de opt zile, după o accidentare la schi

În urmă cu o săptămână şi o zi, Michael Schumacher a suferit o accidentare gravă pe pârtia de schi, din cauza căreia a ajuns la spital şi a intrat într-o comă indusă.

Mesaj emoţionant de la un fost mare rival al lui Michael Schumacher: "Trebuie să lupţi aşa cum o făceam noi pe pistă"

Fostul pilot de Formula 1 Mika Hakkinen i-a adresat o scrisoare deschisă germanului Michael Schumacher, în care a notat că accidentul suferit de acesta este "doar o nouă provocare" şi că fostul campion trebuie acum să lupte aşa cum o făcea atunci când concura.

Fanii Formulei 1 i-au transmis un mesaj lui Michael Schumacher prin intermediul Ambasadei Germaniei din Republica Moldova

Zeci de fani ai Formulei 1 au venit astăzi în faţa Ambasadei Germaniei din Republica Moldova. Tinerii i-au scris un mesaj ce urmează să ajungă la apropiaţii pilotului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite