Mesajul lui Compagno pe grupul de Whatsapp al fotbaliștilor FCSB, după ce bunicul său a acuzat că „l-au lucrat”

0
Publicat:

Andrea Compagno s-a înțeles cu Tianjin Tiger și a plecat de la FCSB, după ce patronul Gigi Becali i-a transmis că nu mai are loc în echipa sa. Fotbalistul a semnat un contract avantajos în China, unde va fi plătit cu un salariu de 4 ori mai mare decât cel din România, prilej pentru bunicul său să declare că italianul a fost ”lucrat” de colegii săi din echipă.

Andrea Compagno a plecat de la FCSB cu destinația China. Foto Sportpictures
Andrea Compagno a plecat de la FCSB cu destinația China. Foto Sportpictures

Andrea Compagno a fost golgheterul FCSB în primul său sezon la echipa roș-albastră, când a înscris 21 de goluri. Dar, în noua ediție nu a mai avut cifre bune și Gigi Becali nu l-a mai vrut în echipă. ”S-a văzut imediat în primele meciuri că, cu Andrea pe teren, coechipierii săi, în ghilimele, nu l-au servit. A fost o premeditare din partea unor jucători împotriva lui Andrea, iar restul a fost făcut de patron pentru a-l distruge pe jucător", a declarat ieri Salvo Armato, bunicul fotbalistului, pentru Fanatik.

Acum, italianul și-a luat adio de la colegii săi, prin intermediul unui mesaj trimis pe grupul de Whatsapp al fotbaliștilor FCSB. Managerul Mihai Stoica a dezvăluit că acesta a fost normal și de bun-simț, fără vreun reproș la adresa coechipierilor: „Andrea Compagno şi-a luat rămas bun. Chiar acum a scris pe grup. Şi-a luat rămas bun de la colegi, foştii colegi.

Merge în China, la Tiger. Cred că fosta Teda. A contat aspectul financiar. Nu ştiu contractul, dar cred că este mult peste ceea ce i se oferea în Europa. Probabil şi-a făcut viaţa dacă va încasa banii pe care trebuie să-i primească. A plecat pe banii ăştia pentru ca nu a mai vrut Gigi să apeleze la serviciile lui. A vrut altceva…”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Chinezii îl așteaptă în cantonament 

Și presa din China a scris despre transferul lui Andrea Compagno la Tianjin Tiger: „Yu Genwei (n.red. – antrenorul lui Tianjin Tiger) a căutat un atacant central în această perioadă de transferuri, dar a ratat mai mulți jucători. Prima alegere a lui Tianjin Tiger a fost Aziz, al treilea în lista celor mai buni marcatori din sezonul trecut. Din cauză că nu a ajuns la un acord cu Wuhan Three Towns, Tianjin Tiger a fost nevoită să renunțe, dar a găsit un plan de rezervă. Potrivit reporterului Gu Ying, noul atacant străin al echipei este italianul Compagno. Totul este stabilit, iar noul atacant străin va fi la Tianjin. Acesta va efectua alături de echipă a doua parte a cantonamentului de iarnă”.

Căzut în dizgrația patronului Gigi Becali, italianul a fost vândut pe 120.000 de euro, deși fusese cumpărat de FCSB de la Craiova lui Mititelu cu 1,5 milioane de euro, în urmă cu un an și jumătate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite