Meci de fotbal feminin, în Pitești, transformat în unul de lupte K1: fotbalistele s-au bătut cu pumnii şi cu picioarele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cazul în care credeaţi că fotbalul stârneşte pasiuni şi rivalităţi numai în rândul bărbaţilor, ar trebui să fi văzut un meci din Liga a 2-a de fotbal feminin disputat duminică la Piteşti, în care terenul de fotbal s-a transformat în ring de K1.

La un moment dat, terenul de fotbal a devenit ring de K1, foto argesfc.ro
La un moment dat, terenul de fotbal a devenit ring de K1, foto argesfc.ro

Partida din Liga a 2-a dintre echipele feminine de fotbal FC Argeș şi ACS Atletic Drobeta, încheiată în cele din urmă cu scorul de 7-0 pentru piteştence a decurs oarecum normal, însă, după primele 25 de minute din repriza a doua, situaţia a scăpat de sub control, aflăm chiar de pe site-ul oficial al FC Argeş, argesfc.ro.

Când la scorul de 4-0 pentru piteştence acestea au primit şi un penalty, trei jucătoare de la ACS Atletic Drobeta nu şi-au mai putut stăpâni furia şi, după ce l-au înjurat pe arbitru, au luat-o la pumni şi picioare pe cea care urma să execute lovitura.

Bineînţeles că fotbalista de la FC Argeş a ripostat, în încercarea de a se apăra, aşa că arbitrul, care bineînţeles că a oprit meciul, le-a dat celor patru fete cartonaşe roşii.

„Timp de aproape 70 de minute, meciul a fost unul destul de liniștit, însă a devenit brusc tensionat, în urma unui penalty care a încins spiritele. La scorul de 4-0, Argeșul a primit o lovitură de la 11 m, în urma unui fault în careu asupra Roxanei Gîngoe.

Severinencele Bianca Mincă, Gabriela Răducan și Mădălina Paraschiv au protestat vehement la decizia arbitrului, însă nu s-au limitat doar la vorbele de «duh». Au mers după Roxana Gîngoe și au luat-o la pumni și picioare. În încercarea de a se apăra, jucătoarea echipei noastre a ripostat, arbitrul fiind nevoit să arate cartonașul roșu celor patru fotbaliste implicate în altercație”, scriu oficialii FC Argeş pe site.

Dar incidentele nu s-au terminat aici, pentru că, în cele din urmă, arbitrul a fost nevoit să îl trimită la vestiare şi pe antrenorul echipei din Drobeta Severin, Daniel Ispas, căruia mai întâi i-a dat două cartonaşe galbene.

Cum acesta refuza să plece de pe teren, cavalerul fluierului a anunţat că va fluiera finalul partidei dacă antrenorul de la Drobeta nu părăseşte suprafaţa de joc în trei minute. Daniel Ispas s-a conformat, dar a mers în spatele gardului, de unde a continuat să-l înjure pe antrenor.

„Nici antrenorul Drobetei, Daniel Ispas, nu a prins finalul meciului pe bancă, acesta fiind eliminat după ce a primit două cartonașe galbene. Nici după ce a fost eliminat, tehnicianul Severinului nu s-a potolit, refuzând în prima instanță sa iasă de pe teren.

După avertismentul cavalerului fluierului, care a transmis capitanului echipei că va fluiera finalul partidei, dacă antrenorul nu părăsește suprafața de joc în trei minute, Ispas s-a conformat într-un final, însă a mers în spatele gardului, continuând să-l înjure ca la ușa cortului pe «central»”, a comunicat staff-ul FC Argeş.

Partida s-a terminat cu victoria piteştencelor, scor 7-0, care le plasează pe locul 7 în seria lor, în timp ce ACS Atletic Drobeta este ultima clasată a eșalonului secund.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite