Mbappe a bătut palma cu Real Madrid. Va lua numărul 10 de la Luka Modric și a cerut un transfer special

0
Publicat:

Kylian Mbappe va pleca la finalul acestui sezon de la PSG, informându-l oficial pe președintele parizienilor, Nasser Al-Khelaifi, în acest sens. Destinația atacantului francez va fi Real Madrid, presa din Spania anunță că ar exista deja un acord între cele două părți, după ce starul din Hexagon ar fi acceptat un cuprins între 25 și 35 de milioane de euro față de cele 70 de milioane de euro pe sezon la PSG.

Kylian Mbappe începe o nouă aventură, la Real Madrid. Foto EPA EFE
Kylian Mbappe începe o nouă aventură, la Real Madrid. Foto EPA EFE

Și presa franceză scrie că clubul iberic și Mbappe au bătut palma, dar anunțul oficial va fi făcut în aprilie-mai, din cauza riscului unei posibile confruntări între Real Madrid şi PSG în actuala ediţie a Ligii Campionilor.

Jurnaliștii de la Fichajes scriu că, după ce și-a dat acordul pentru a semna cu Real Madrid, Kylian Mbappe a cerut ca un coleg de la PSG să fie și el transferat la formația de pe Bernabeu. Starul francez a vorbit cu Florentino Perez și i-a cerut acestuia să-l ia la Real și pe Achraf Hakimi (25 de ani). Ar fi vorba despre o revenire a fundașului dreapta la echipa de care s-a despărțit în vara lui 2018.

Tricoul cu numărul 7 e acontat de Vinicius

Mbappe va fi noul decar al lui Real Madrid. Francezul ar urma să preia tricoul cu numărul 10 de la Luka Modric, care își încheie contractul în vară. Croatul împlinește 39 de ani în septembrie, iar liderul din Spania nu-i va mai mai oferi prelungirea înțelegerii, astfel că numărul său va fi preluat de Kylian Mbappe.

Atacantul de 25 de ani va renunța la numărul 7, cel pe care îl are la Paris Saint-Germain și din pricina faptului că acesta aparține unui alt superstar, Vinicius Junior, care nu e dispus să îl cedeze.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite