Prima reacție a lui Mbappe, după finala CM. Două cuvinte au primit peste 5 milioane de reacții

0
Publicat:

Kylian Mbappe nu a avut nicio reacție publică în primele ore de la terminarea finalei Campionatului Mondial de fotbal din Qatar, însă a postat o promisiune, la aproape o zi după meci.

Kylian Mbappe. FOTO Getty Images
Kylian Mbappe. FOTO Getty Images

Fotbalistul Franței și al celor de la PSG le-a promis suporterilor că naționala sa va reveni mai puternică, iar milioane de oameni au reacționat în doar câteva minute. 

„Nous reviendrons” (n.r. - ne vom întoarce), a scris Mbappe pe Instagram, unde a primit circa 5 milioane de reacții în mai puțin de o oră. 

Mbappe, cel mai bun marcator al Campionatului Mondial din Qatar, a reușit să înscrie cea mai rapidă „dublă” din istoria competiției, după ce a marcat de două ori, în doar 37 de secunde și a egalat-o pe Argentina care se pregătea de victorie în doar 90 de minute.

De asemenea, el e primul jucător care reușește să înscrie 10 goluri la Campionatul Mondial până la împlinirea vârstei de 24 de ani, scrie gsp.ro. 

În prelungirile întâlnirii, atacantul francez a devenit golgheterul competiției, cu 10 reușite, după ce a înscris și cel de-al treilea său gol în meci. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite