Marius Copil, meci oprit la French Open: Ce s-a întâmplat cu jucătorul român

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copil

Calificările pentru al doilea Grand Slam al anului au început de luni şi presupun ca fiecare sportiv să treacă de trei partide pentru a pătrunde pe tabloul principal, performanţă ce valorează 60.000 de euro.

România a început excelent partidele de calificare de la French Open. Iar asta pentru că, exceptând-o pe Laura-Ioana Paar (243 WTA), despre care „Adevărul“ a scris aici, toate celelalte reprezentante ale României au trecut în turul II.

O situaţie specială a fost cu meciul pe care l-a început Marius Copil (227 ATP) la masculin. Duelul său cu Marcelo Tomas Barrios (230 ATP) a început foarte târziu, pentru că, luni, la Paris a tot plouat şi partidele anterioare au fost întrerupte de mai multe ori. Copil a luat primul set cu 6-4, iar în actul secund a irosit o minge de 4-2. Care l-a costat scump, fiindcă n-a mai luat niciun game, în acest set pe care l-a cedat, ulterior, cu 3-6. În decisiv, partida s-a întrerupt la scorul de 4-4, după miezul nopţii, urmând să fie reulată, astăzi.

CITEŞTE ŞI:

Marius Copil, prăbuşirea continuă: A pierdut un meci pe care l-a jucat timp de două zile

La fete, Alexandra Dulgheru (444 WTA), Jaqueline Cristian (152 WTA), Gabriela Talabă (210 WTA) şi Monica Niculescu (175 WTA) toate au mers în turul II al calificărilor. Iată cu cine vor juca, în această fază:

*Talabă (210 WTA) - Dart (143 WTA)

*Niculescu (175 WTA) - Monnet (381 WTA)

*Dulgheru (444 WTA) - Perez (239 WTA)

*Jaqueline Cristian (152 WTA) - Sherif (120 WTA)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite