Marica: „Parcă am primit a doua şansă! Echipe echilibrate, mai puţin Feroe“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Marica
Ciprian Marica

Ciprian Marica e de părere că grupa României în preliminariile pentru Euro 2016 conţine echipe echilibrate, dar şi că o reîntâlnire cu Grecia, echipa care ne-a eliminat în barajul pentru CM 2014 ne oferă o nouă şansă.

Prima reacţie a lui Victor Piţurcă după tragerea la sorţi pentru Euro 2016  

„Grecia, Ungaria, România, Finlanda, Irlanda de Nord, Feroe. Grupa de calificare la preliminariile Euro 2016. Primele două se califică direct... Parcă am primit a doua şansă! Echipe echilibrate, poate mai puţin Feroe“, a scris Marica, pe pagina personală de Facebook. 

România a fost eliminată de Grecia la barajul pentru CM 2014, cu scorul de 2-4, la general. Marica a fost integralist în ambele meciuri, 1-3 la Pireu şi 1-1 la Bucureşti.

România face parte din grupa F, alături de Grecia, Ungaria, Irlanda de Nord, Finlanda şi Insulele Feroe, potrivit tragerii la sorţi care a avut loc astăzi la Nisa. 

La Europeanul din Franţa, din 2016, se califică direct primele două clasate din grupă, plus cel mai bine poziţionată naţională de pe locul 3. Celelalte locuri 3 din grupe vor juca un play-off.

Meciurile din preliminariile CE 2016 vor avea loc în intervalul septembrie 2014 - octombrie 2015.

Citeşte şi 

Grupă uşoară pentru România, în preliminariile Campionatului European din Franţa 2016. Iar cu Grecia şi cu Ungaria! Cum arată celelalte opt grupe

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite