Marica, fotbalistul-scriitor: a redactat un întreg „articol“ despre situaţia sa medicală. Ce are şi pe ce dă vina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul de 30 de ani poate urma o carieră de succes, după ce se va sătura de jucat fotbal: poate deveni jurnalist de sport.

Ciprian Marica e printre cei mai activi sportivi români în mediul virtual. Vârful Stelei comentează pe Facebook, aproape orice eveniment important, fie că el are legătură cu fotbal sau nu.

Miercuri, Marica a intrat la pauza meciului Pandurii – Steaua, scor 0-1, şi a ieşit după 20 de minute. Mulţi au crezut că a recidivat accidentarea suferită de atacant în derby-ul cu Dinamo, la începutul lunii martie. Jucătorul a lămurit, parţial, lucrurile printr-o postare lungă pe Facebook.

Ce a scris?

Dragi prieteni,

Vă mulţumesc tuturor celor care în momente delicate ale carierei mele aţi fost alături de mine. Le mulţumesc în mod special tuturor celor de la Steaua, colegilor, patronului, care m-a susţinut mereu, managerului pentru cuvintele frumoase, antrenorului pentru sprijinul total!

Am învăţat să apreciez oamenii care mă susţin fiindcă am trecut peste accidentări încă de la 18 ani. Nu am încercat niciodată să mă menajez, să nu dau totul fotbalului. Am căzut, m-am ridicat, am continuat să lupt. Nu am ales niciodată calea uşoara şi vreau să vă spun că voi continua să lupt până la ultima picătură pentru cariera mea, pentru echipa la care joc!

În cazul de faţă, este vorba doar de ghinion: am făcut timp de 10 zile antrenamente foarte intense, foarte dure şi nu am avut nicio problemă. La o banală ridicare de pe gazon, am simţit ceva la muşchi. Sper să nu fie ceva foarte serios. Voi reveni mai puternic şi mai decis să dau totul pentru fotbal! Îmi va fi uşor fiindcă vă am pe voi alături, pentru că-mi iubesc echipa şi pentru că iubesc România!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite