Marian Pană a demisionat de la „U“ Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian Pană a demisionat din postul de antrenor principal al Universităţii Cluj, iar Claudiu Niculescu se va ocupa în continuare de pregătirea echipei

Momentele grele prin care trece clubul, după ce a fost acţionat în instanţă de mai mulţi foşti acţionari şi membri ai societăţii nonprofit, care a acumulat datorii de ordinul milioanelor de euro, l-au făcut pe Marian Pană să-şi dea demisia. Acesta l-a anunţat pe Florian Walter de decizia sa, şi deşi a încercat să-l întoarcă din drum, nu a reuşit:

„Simţea că nu mai poate face nimic pentru a motiva jucătorii în condiţiile în care clubul trece prin asemenea probleme. Nici nu ştim încă ce va decide Tribunalul Comercial în legătură cu datoriile fostei societăţi nonprofit, ce să te mai gândeşti la pregătirea echipei. Claudiu Niculescu este interimar“, a declarat o persoană apropiată de conducerea clujeană.

Marian Pană a preluat echipa în această vară şi a avut rezultate mulţumitoare pentru conducere. în acest moment, „U“ se află pe locul 10 al clasamentului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite