Manele, nu sport. Tzancă Uraganu a blocat derby-ul Ligii Naționale de baschet feminin

0
Publicat:

CSM Constanța și Sepsi Sfântu Gheorghe, cele mai bune echipe din Liga Națională de baschet feminin, nu s-a putut disputa sâmbătă, la data la care era programată, după ce Sala Sporturilor din Constanța a fost închiriată pentru concertul manelistului Tzancă Uraganu.

Tzancă Uraganu a umplut Sala Sporturilor din Constanța. Foto Facebook
Tzancă Uraganu a umplut Sala Sporturilor din Constanța. Foto Facebook

Asta chiar dacă, potrivit Autorității Naționale pentru Sport și Tineret, activitățile sportive au prioritate în bazele sportive administrate de Direcțiile Județene de Sport și Tineret. Însă șefii sportului constănțean au considerat că manelele au întâietate. Mai mult, aceștia au anunțat inițial, în urmă cu 3 săptămâni, la semnarea contractului, că în sală se va ține un concert de colinde!

Abia după ce s-a început promovarea pe rețelele de socializare s-a aflat că pe scenă va urca, de fapt, Tzancă Uraganu și că va fi un spectacol de manele, scrie gsp.ro. Pus în fața faptului împlinit, clubul constănțean a fost nevoit să ceară Federației Române de Baschet amânarea jocului. Și pentru că în 2023 nu mai sunt disponibile date de disputare, partida va avea loc abia anul viitor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite