Manchester United, umilită. De ce Van Gaal nu e „şocat“ de corecţia aplicată de o echipă din liga a treia engleză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Secundul Giggs (stânga) şi principalul Van Gaal încă n-au adus-o pe United pe linia de plutire. FOTO: Reuters
Secundul Giggs (stânga) şi principalul Van Gaal încă n-au adus-o pe United pe linia de plutire. FOTO: Reuters

În afara Europei, din cauza parcursului dezastruos al lui David Moyes, în sezonul trecut, Manchester United a părăsit rapid şi o competiţie internă, în actualul sezon. „Diavolii“ au fost eliminaţi în turul 2 al Cupei Ligii Angliei, de Milton Keynes Dons, o grupare din liga a treia, cu un sec 4-0!

Louis Van Gaal are scuza că a trimis pe teren o echipă experimentală, un mix între tineri, Marnick Vermijl (22 de ani), Reece James (20 de ani), Michael Keane (21 de ani), Saidy Janko (18 ani), Nick Powell (20 de ani), fie debutanţi, fie cu nouă apariţii (în total), în tricoul lui United, şi rezerve (Kagawa, Hernandez şi Anderson). Rezultatul a produs valuri în presa mondială, însă nu l-a uimit pe excentricul antrenor olandez. 

„Nu sunt şocat, pentru că ştiam că se poate întâmpla un astfel de lucru. O echipă nouă nu se construieşte într-o lună“, a declarat Van Gaal, după meci. 

Tehnicianul batav a obţinut un singur punct în două meciuri în Premier League, dar marţi a primit şi o veste bună, odată cu oficializarea aducerii lui Di Maria, de la Real, pentru 75 de milioane de euro, cel mai scump transfer din istoria fotbalului britanic. 

Tot în turul 2 al Cupei Ligii, Tamaş a provocat un penalty, iar Watford a pierdut la final cu 1-2, în faţa lui Doncaster, iar Gardoş încă n-a debutat şi a rămas doar pe bancă, în succesul lui Southampton, 2-0, în faţa lui Millwall. 

Pantilimon este anunţat titular, de către presa engleză, la Sunderland, în această seară, tot în Cupa Ligii, contra lui Birmingham. 

Vezi şi 

Început dezastruos de mandat pentru Van Gaal la United. „Diavolii“ au fost umiliţi de o echipă din Liga a 3-a engleză

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite