Manchester City, eliminare rușinoasă în sferturile Cupei Ligii Angliei

0
Publicat:

Manchester City a suferit o înfrângere rușinoasă în Cupa Ligii Angliei, la capătul unui meci în care nu a reușit să aibă niciun șut pe spațiul porții celor de la Southampton.

FOTO EPA EFE
FOTO EPA EFE

Pep Guardiola a ales să înceapă partida din sferturile Cupei Ligii fără oamenii săi de bază, Kevin de Bruyne și Erling Haaland. Pe parcursul meciului cei doi au fost introduși pe teren, însă "cetățenii" au fost taxați pentru că s-au văzut câștigători înainte de startul partidei. 

Southampton a început foarte bine meciul reușind să puncteze, în prima parte, de două ori. Sekou Mara a deschis scorul în minutul 23, 5 minute mai târziu Djenepo reușind să majoreze diferența pe tabelă pentru gazde. Africanul a reușit o lovitură de senzație trimitând mingea direct sub bara porții apărată de Ortega.

În partea secundă, oaspeții nu au contat prea mult în atac deși au revenit de cabine cu un handicap de două goluri. Astfel, "sfinții" au obținut o victorie importantă și au eliminat trupa lui Guardiola încă din sferturi în Cupa Ligii Angliei. 

Este prima victorie a "sfințiilor" în ultimele 7 întâlniri directe cu Manchester City. 4 din ultimele 7 întâlniri s-au încheiat cu "victoria" cetățenilor, iar două partide s-au încheiat la egalitate. 

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri