Manchester City–Barcelona, azi, ora 21.45: Leo Messi e coşmarul echipelor engleze. Programul partidelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Messi a dat trei goluri în meciul tur cu City FOTO Getty Images
Messi a dat trei goluri în meciul tur cu City FOTO Getty Images

Superstarul argentinian a marcat de 16 ori contra echipelor din Anglia şi se aleargă cu Ronaldo pentru un record incredibil. Astă-seară e meciul dintre Manchester City şi FC Barcelona, în direct la Dolce Sport şi Pro TV.

La două săptămâni de când a trecut cu 4-0 de Manchester City, Barcelona e din nou faţă în faţă cu echipa lui Josep Guardiola.
Cap de afiş în etapa a patra din Liga Campionilor e din nou disputa dintre Manchester City şi Barcelona, cu englezii gazdă de această dată. Pe Camp Nou, catalanii au trecut cu 4-0 peste echipa fostului lor antrenor, Josep Guardiola, Messi a marcat un hat-trick, iar Neymar şi-a permis ratarea unui penalty, pentru ca tot brazilianul să înfigă ultimul pumnalul.
Ce poate Guardiola să remedieze într-un timp atât de scurt? Un singur lucru e cert, spaniolul nu va mai repeta greşeala de a-l izola pe bancă pe Kun Aguer, atacantul argentinian marcând de două ori în meciul câştigat de City cu 4-0 în faţa lui WBA. Cetăţenii au inhalat o gură de moral cu acest succes, venit după şase meciuri consecutive fără victorie.
“Aguero e la fel de bun ca Luis Suarez, iar Manchester City va creşte sub conducerea lui Guardiola”. Declaraţia îi aparţine lui Messi, care a oferit un interviu pentru The Sun înaintea confruntării din această seară. În Champions League, Leo are 16 goluri marcate în poarta echipelor engleze, printre care şi reuşita din finala cu Manchester United din 2009, iar formaţiile din Albion sunt principalele victime ale sale. “Finala de la Roma a fost una din acele partide în care nu era nimic de făcut împotriva noastră. Barcelona joacă în acelaşi sistem de atâţia ani, toată lumea ne ştie, dar sunt zile în care nu ne poate opri nimeni. Formăm un grup şi principal noastră calitate este altruismul. Ne bucurăm de joc şi după ce marcăm un gol devine şi mai simplu pentru noi, pentru că ne dă încredere şi putem să facem şi spectacol”, a mai spus Messi.
Cu tripla de acum două săptămâni, Messi a ajuns la 89 de goluri în Liga Campionilor şi a recuperat deficitul pe care-l are faţă de Cristiano Ronaldo, marcator de 95 de ori în această competiţie. Cursa pentru borna 100 nu e încă încheiată.
Keşeru vrea să-i forţeze mâna lui Daum
Keşeru n-a avut niciodată în carieră o perioadă atât de prolifică, cu şapte goluri înscrise în ultimele trei partide (două „duble” şi o „triplă”). E adevărat, adversarii întâlniţi de Ludogoreţ nu spun nimic din punct de vedere al numelor, Lokomotiv Oriahoviţa, Montana şi Dunav fiind echipe de plan secund în Bulgaria. Totuşi, cu un un gol marcat în această seară în meciul dintre bulgari şi Arsenal, românul îi va forţa mâna selecţionerului Cristoph Daum, care a „uitat” să-l treacă pe Keşeru pe lista convocaţilor la meciul cu Polonia.

11 echipe îşi pot asigura din această etapă calificarea în optimile Ligii Campionilor: Arsenal, Paris Saint-Germain, Napoli, Barcelona, Atlético Madrid, Bayern München, Borussia Dortmund, Real Madrid, Leicester, Juventus, Sevilla


Liga Campionilor, etapa a 4-a
Azi
Grupa A
Ludogoreţ - Arsenal 21.45, DolceSport 3
FC Basel – Paris S.G. 21.45, DolceSport 4
Clasament: 1. Arsenal 7p, 2. PSG 7p, 3. Basel 1p, 4. Ludogoreţ 1p.
Grupa B
Beşiktaş - Napoli 19.45, DolceSport 2
Benfica – Dinamo Kiev 21.45
Clasament: 1. Napoli 6p, 2. Beşiktaş 5p, 3. Benfica 4p, 4. Dinamo Kiev 1p.
Grupa C
Man. City – FC Barcelona 21.45, DolceSport 1, Pro TV
Mönchengladbach – Celtic 21.45
Clasament: 1. Barcelona 9p, 2. Man. City 4p, 3. Mönchengladbach 3p, 4. Celtic 1p.
Grupa D
Atl. Madrid - FC Rostov 21.45
PSV Eindhoven - Bayern München 21.45, DolceSport 2
Clasament: 1. Atl. Madrid 9p, 2. Bayern 6p, 3. Rostov 1p, 4. PSV Eindhoven 1p.

Mâine
Grupa E
AS Monaco - ŢSKA Moscova 21.45
Tottenham – Leverkusen 21.45, DolceSport 4
Clasament: 1. Monaco 5p, 2. Tottenham 4p, 3. Leverkusen 3p, 4. ŢSKA 2p.
Grupa F
B. Dortmund – Sp. Lisabona 21.45, DolceSport 3
Legia Varşovia – Real Madrid 21.45, DolceSport 2
Clasament: 1. Dortmund 7p, 2. Real Madrid 7p, 3. Sp. Lisabona 3p, 4. Legia 0p.
Grupa G
FC Copenhaga - Leicester 21.45
FC Porto – FC Bruges 21.45
Clasament: 1. Leicester 9p, 2. Copenhaga 4p, 3. FC Porto 4p, 4. FC Bruges 0p.
Grupa H
FC Sevilla – Dinamo Zagreb 21.45
Juventus – Ol. Lyon 21.45, DolceSport 1
Clasament: 1. Juventus 7p, 2. Sevilla 7p, 3. Lyon 3p, 4. D. Zagreb 0p.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite