Madrid Open, zguduit: Muguruza, favorita publicului, bătută după un meci catastrofal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Garbine Muguruza, învinsă în turul II de la Madrid
Garbine Muguruza, învinsă în turul II de la Madrid

Se goleşte tabloul de favorite, la Caja Magica! După Badosa (2 WTA), Sabalenka (4 WTA), Pliskova (7 WTA) şi Collins (8 WTA), astăzi, a fost învinsă încă o jucătoare de Top 10 mondial, susţinută frenetic de publicul spaniol.

Inconstanţa e cuvântul de ordine în tenisul feminin! Pentru că, excluzând cazul Swiatek, ajunsă acum la 23 de victorii succesive, în rest, la fiecare competiţie, avem o grămadă de surprize, cu favorite învinse încă după primele tururi. Iar Madrid Open confirmă, încă o dată, această situaţie.

Astăzi, competiţia găzduită de Caja Magică a debutat cu două rezultate total neaştpetate. Mai întâi, Bianca Andreescu (Canada, 21 de ani, 111 WTA) a dat lovitura, spulberând o adversară de Top 10 mondial.

Apoi, imediat după victoria obţinută de „Bibi“, a venit încă un şoc pe tabloul feminin: ucraineanca Anhelina Kalinina (25 de ani, 37 WTA) a învins-o pe Garbine Muguruza (Spania, 28 de ani, 9 WTA) în minimum de seturi: 6-3, 6-0.

În optimi, Kalinina va întâlni învingătoarea duelului Emma Răducanu (11 WTA) – Marta Kostyuk (60 WTA).

În acest moment, cele mai bine clasate sportive rămase în competiţie sunt: Maria Sakkari (5 WTA), Ons Jabeur (10 WTA), Emma Răducanu (11 WTA), Belinda Bencic (13 WTA) şi Cori Gauff (16 WTA). 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite