Lazio a smuls o remiză pe terenul lui Juventus în semifinalele Cupei Italiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Juventus nu a putut scoate mai mult decât un egal, acasă, cu Lazio Roma în Cupa Italiei
Juventus nu a putut scoate mai mult decât un egal, acasă, cu Lazio Roma în Cupa Italiei

Lazio a obţinut un rezultat de egalitate nesperat, scor 1-1, în duelul cu Juventus din semifinalele Cupei Italiei. La oaspeţi, Radu Ştefan a intrat în teren în minutul 83.

Prima semifinală a Cupei Italiei a pus faţă în faţă două echipe de tradiţie din Peninsulă. Pe de-o parte Juventus, campioana Italiei, iar de cealaltă parte, Lazio, ocupanta locului trei în clasament în actuala stagiune. Torinezii au aliniat în garnitura de start mai multe rezerve, iar această reţetă a funcţionat până spre final.

Juventus a deschis scorul în minutul 63 prin Peluso şi se îndrepta către un succes la limită, dar Lazio nu a plecat cu mâna goală de la Torino. În minutul 86, la trei minute după intrarea lui Radu Ştefan în teren, oaspeţii au egalat prin Mauri şi au luat o opţiune serioasă pentru calificarea în finala Cupei Italiei.

Returul acestei semifinale se va disputa săptămâna viitoare, pe 29 ianuarie, pe stadionul „Olimpico” din Roma. În cealaltă semifinală, programată miercuri seara, se vor înfrunta AS Roma şi Inter Milano. Turul va avea loc la Roma, iar returul la Milano.

Juventus: Storari – Bonucci, Marrone, Barzagli – Peluso, Giaccherini, Pogba, Vidal, Isla – Matri, Marchisio.

Lazio: Marchetti – Cana, Ciani, Biava, Cavanda – Mauri, Hernanes, Ledesma, Gonzalez, Lulic – Floccari.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite