Laurențiu Reghecampf are zile grele cu ziariștii în Azerbaidjan. Presa îl critică dur

0
Publicat:

Antrenorul român a fost atacat de ziariștii din Baku, după ce echipa pe care o pregătește, Neftçi a remizat (0-0) cu Gabala.

Laurențiu Reghecampf antrenează în Azerbaidjan
Laurențiu Reghecampf antrenează în Azerbaidjan

Laurențiu Reghecampf a fost atacat dur de presa locală din Azerbaidjan, după ultimul pas greșit făcut de echipa lui, Neftçi Baku, care a remizat, 0-0, cu Gabala în deplasare.

Ziariștii i-au spus lui Reghe să meargă la doctor.

 „Reghecampf, care a criticat arbitrul după meciul rușinos cu Gabala, ar trebui să fie dus la doctor și să i se ia temperatura după aceste declarații. Poate ar trebui să facă și un RMN la cap. N-ar fi rău să meargă și la un psiholog.  Poate psihologul va vorbi cu el și va afla de ce i-a asuprit atât de mult pe jucători, foarte enervați din cauza lui. Există o nemulțumire mare din cauza antrenorului. Ziua în care Reghe va demisiona ori va fi concediat va fi cea mai fericită din lume. Sperăm că noua conducere a clubului nu îi va face pe jucători și pe fani să aștepte prea mult", scriu jurnaliștii azeri.

Antrenorul român în vârstă de 47 de ani s-a certat și cu un ziarist care i-ar fi cerut să aducă jucători români la Baku.

 „Nu sunt aici să aduc jucători, ci să antrenez echipa. Avem o echipă de scouting, avem oameni care lucrează în această direcție. Dacă mi se prezintă un jucător român și este bun, de ce nu? Dar nu e niciunul disponibil". a spus Reghecampf.

Echipa sa, Neftçi, se află pe locul 3 în clasament, la 13 puncte de liderul Qarabag.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite