"Lăncierii" lui Ajax s-au împiedicat pe teren propriu în faţa unei echipe codaşe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ajax Amsterdam a rămas la patru puncte în spatele liderului din Olanda, PSV Eindhoven, după un egal neaşteptat, scor 1-1, pe teren propriu în faţa  Rodei Kerkrade (locul 15).

Cu Joan Cuenca titular, jucătorul împrumutat de la Barcelona, „lăncierii” şi-au dominat categoric adversarul şi chiar s-au călcat pe bătături în atac. Pe un contratac a lui Roda, Ajax şi-a arătat însă vulnerabilităţile în apărare, primind gol în finalul primei reprize de la Ramzi.
A urmat un meci în sens unic, către poarta oaspeţilor, fotbaliştii lui Frank de Boer ratând cam din toate poziţiile posibile. A fost o bară a lui Schone (min 39), plus alte şuturi ale lui Eriksen, De Jong  sau Fisher blocate la sacrificiu de portar sau de fundaşii lui Roda. Egalarea a venit însă de la un fundaş, Daley Blind, băiatul fostului mare internaţional olandez Danny Blind. Daley a egalat cu un un şut din interiorul careului, după o pasă a căpitanului De Jong (minutul 39).
Meciul a fost urmărit din tribune şi de Mihai Stoica, managerul general al Stelei, care are mai nou şi responsabilităţi tehnice. Meme a îndeplinit ceea ce făcea în trecut Narcis Răducan la Steaua, carea avea misiunea să urmărească adversarii.
Echipa lui Ajax din meciul de ieri: Vermeer – Van Rhijn, Alderweireld, Moisander, Blind – Schone, Poulsen (Sightorsson 62), Eriksen – Cuenca (Lukoki 62), De Jong, Fischer . 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite