Ivana Knoll, jefuită la Paris. „Nu mai am nimic de îmbrăcat, hoții au luat tot” FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotomodelul Ivana Knoll (30 de ani) susține că a fost jefuită imediat după ce a aterizat în Paris. Fosta „Miss Croația”, care nu a lipsit de la niciun meci al naționalei țării sale la Cupa Mondială din Qatar, a avut parte de un incident neplăcut, fiind victima unui furt în capitala Franței.

Ivana Knoll susține că a rămas fără haine FOTO Profimedia
Ivana Knoll susține că a rămas fără haine FOTO Profimedia

„Tocmai am aterizat și deja mi-au furat bagajul mic. Mi-au luat toate rochiile, nu știu ce voi purta în seara asta. Întotdeauna sunt foarte bine primită de hoții din Paris. Dată trecută, mi-au furat geanta și portofelul”, a povestit Knoll pe Instagram.

Abordată de jucători la Campionatul Mondial

Ivana susține că a primit mai multe mesaje de la fotbaliști în timpul Campionatului Mondial de fotbal din Qatar. „Îmi amintesc că au fost câțiva jucători care mi-au scris, m-au întrebat ce fac, bla, bla, bla... Unii dintre ei își cereau scuze că ne vor bate, asta cu o zi înaintea meciului direct. Nu le răspundeam până nu pierdeau”, a povestit Ivana potrivit Barstool Sports. Ivana nu a dezvăluit numele sau naționalitatea fotbaliștilor care i-au scris.

Croația a încheiat pe locul 3 Campionatul Mondial din Qatar. Pe durata turneului, croații au jucat cu Maroc (0-0), Canada (4-1), Belgia (0-0), Japonia (2-1 d.pen.), Brazilia (2-1 d.pen.), Argentina (0-3) și din nou cu Maroc (2-1), scrie gsp.ro.

FOTO Instagram
FOTO Instagram
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite