Isterie în cartierul lui Messi. Cum a fost primit când a ajuns acasă VIDEO

0
Publicat:

Lionel Messi a ajuns acasă, după ce a sărbătorit timp de două zile câștigarea Cupei Mondiale din Qatar și a fost primit cu entuziasm de către fanii săi, în cartierul în care acesta are locuința.

Căpitanul Argentinei a fost așteptat de sute de fani, care au ținut să îl felicite pe Messi după câștigarea trofeului în Qatar. La locuința fotbalistului care se află la circa 30 de kilometri de Rosario, Messi a fost așteptat și de polițiști, care l-au ajutat pe acesta să intre în casă. 

Guvernul de la Buenos Aires a decretat ziua de marţi drept zi de sărbătoare, pentru a le permite argentinienilor să celebreze titlul mondial alături de idolii lor.

FOTO Captură video
FOTO Captură video

Steaguri, cântece, dansuri şi strigăte de satisfacţie au inundat întregul teritoriul argentinian imediat după ce "Scaloneta", cum este supranumită acum echipa condusă de selecţionerul Lionel Scaloni, a adus Argentinei al treilea titlu mondial, după cele din 1978 şi 1986.

Această a treia stea pentru selecţionata Argentinei, după cele cucerite de echipele conduse de Daniel Passarella (1978) şi Diego Maradona (1986) poartă marca lui Lionel Messi, desemnat cel mai bun jucător al Cupei Mondiale 2022.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite