Ilie Dumitrescu şi-a şocat colegii de la Digi Sport: Ce îşi ascunde în buzunare, de teama coronavirusului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Dumitrescu are mari emoţii de fiecare dată când se deplasează în studio pentru câte o emisiune
Ilie Dumitrescu are mari emoţii de fiecare dată când se deplasează în studio pentru câte o emisiune

Plătit cu aproximativ 5.000 de euro pe lună pentru apariţiile sale în platou, din postura de analist, fostul internaţional a ajuns subiect de glumă.

Pandemia de coronavirus a făcut ca preţurile la anumite articole, precum măştile, mănuşile şi gelurile dezinfectante să explodeze.

Şi, de fapt, de multe ori nici nu poţi achiziţiona astfel de lucruri, deoarece, chiar şi cu preţurile umflate, stocurile sunt epuizate repede. Probabil, de aceea, Ilie Dumitrescu a ajuns să meargă la emisiunile de la Digi Sport, ascunzând în buzunare sticlele cu dezinfectant! Dezvăluirea a fost făcută de jurnalistul Costin Ştucan (Gazeta Sporturilor) pe contul său de Facebook.

„Aud că Ilie Dumitrescu vine / pleacă de la Digi cu câteva sticle de dezinfectant în buzunarele sacoului cu blazon, de teamă să nu ia virusul de la colegi. Dar nu îşi dă cu spirt în văzul tuturor, să nu cumva să mai vrea şi altcineva să facă tranziţia negativă de pe mâini. Oamenii şi-au dat seama de asta văzându-i buzunarele pline de sticle pe camerele de supraveghere. De parcă Digi nu ar mai avea dezinfectant în sediu“, a scris Costin Ştucan, cel care moderează emisiunea „GSP Live“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite