Coronavirus. Ilie Dumitrescu are soluţia: „Închisoare pentru cine iese din casă!“. Ce a comandat online

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Dumitrescu e adeptul teoriei că din haos se poate ieşi doar prin dictatură
Ilie Dumitrescu e adeptul teoriei că din haos se poate ieşi doar prin dictatură

Plătit cu aproape 5.000 de euro pe lună de Digi Sport pentru apariţiile sale din postură de specialist, Ilie Dumitrescu merge, în continuare, în studioul postului amintit, însă cere măsuri extreme pentru alţii care ies din domiciliu.

La isteria creată de coronavirus contribuie din plin faptul că, în aceste zile, cam oricine îşi permite să-şi dea cu părerea despre această situaţie, una delicată despre care, în mod normal, ar fi bine să vorbească, în primul rând, medicii.

Din păcate, nu doar în România, dar în foarte multe ţări, oameni care până acum câteva zile erau analişti politici, spre exemplu, s-au transformat acum în specialişti în coronavirus. Şi spun ce trebuie făcut! În această situaţie se află şi Ilie Dumitrescu, fost fotbalist, actualmente analist, care, în ultima sa apariţie la Digi Sport a propus o serie de măsuri radicale pentru combaterea pandemiei.

Ce a spus Ilie Dumitrescu?

*Voiam să spun asta în emisiune, pentru că nu se mai poate. Dom’ne, în Rusia, dacă ieşi în public şi eşti declarat în carantină, eşti condamnat la 5 ani de închisoare. Un exemplu ca acesta, cu unul cu cătuşele la mâini, dus direct în arest, ar trebui pentru că există unii care îmbolnăvesc 10 persoane. Eu sunt cu disciplina. Dacă ţi s-a spus să stai acasă şi ieşi sau nu declari unde ai fost, atunci trebuie să-ţi faci bagajele să stai la puşcărie!

În Rusia mi se pare un miracol, doar 30 de cazuri într-o ţară atât de mare (n.r. - sunt, de fapt, 45 la această oră). Nu poţi să te joci cu chestia asta. Eu aş vota asta prima oară, stare de urgenţă, filmat vinovatul, să ne dăm seama de consecinţe, că nu putem îmbolnăvi oamenii că vreau eu să merg la spa!

*Eu nu ies din casă decât la supermarket, la farmacie şi vin la emisiune. Stau în grădină, tai iarba, dar acum s-a stricat şi maşina... Am comandat alta, online, să vedem când vine. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite