Ianis Hagi, sfătuit de un bulgar legendar: Ce a remarcat marele Berbatov la şeptarul lui Rangers

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis Hagi are cinci goluri la Rangers, în acest sezon, în toate competiţiile
Ianis Hagi are cinci goluri la Rangers, în acest sezon, în toate competiţiile

În ultimele două etape din Scottish Premier League, mijlocaşul de 22 de ani a avut un meci în care a rămas pe bancă şi altul în care a fost titular şi a dat şi golul victoriei. Fost atacant la Manchester United, Berbatov are o explicţie pentru această situaţie.

Dimitar Berbatov (40 de ani) îl îndeamnă pe Ianis Hagi să aibă răbdare la Rangers. Bulgarul crede că jucătorul trebuie să „rămână puternic“ şi să joace, în continuare, în Scoţia sub comanda lui Steven Gerrard, tehnician pe care Berbatov îl admiră pentru rezultatele din acest sezon. 

Actualment ambasador Betfair, fostul mare internaţional bulgar consideră că Ianis Hagi trebuie să aibă răbdare pentru că ocaziile de a se remarca vor veni. 

Ce a spus Dimitar Berbatov?

*Ianis Hagi trece printr-o perioadă în care ba joacă meciuri, ba nu joacă, iar pentru un fotbalist tânăr e greu. Am trecut şi eu prin asemenea momente. Eşti tânăr şi crezi că ştii totul. Am învăţat că, uneori, trebuie să fiu răbdător. E nevoie de un pas în spate şi poate vor urma doi sau trei paşi în faţă.

*În cazul lui Ianis Hagi, el joacă pentru o echipă mare şi, chiar dacă nu începe titular la fel de mult precum şi-ar dori, trebuie să profite de ocaziile care i se oferă. Poate că e nervos sau dezamăgit, dar Hagi e talentat şi trebuie să rămână puternic. Va reuşi să facă asta şi sper să continue să joace bine în Scoţia. 

*Un jucător în poziţia sa n-ar dori să se întoarcă acasă. Acestea sunt campionatele în care vrea să joace. Steven Gerrard are de gestionat situaţia, el va lua deciziile. Ianis trebuie să rămână puternic. E fiul lui Gheorghe Hagi, care a fost un jucător excepţional, aşa că sper să treacă peste situaţia asta.

*Văzând ce rezultate are Gerrard cu Rangers, cu siguranţă, a fost o alegere bună pentru el să antreneze acolo. Campionatul din Scoţia se decide, invariabil, între Celtic şi Rangers, iar acum el culege roadele răbdării conducerii.

*Ca jucător, a fost întotdeauna greu să joc împotriva lui Gerrard. Avea un şut fenomenal, era tehnic, dar intra şi puternic la deposedare. A fost un pachet complet şi un căpitan grozav. E minunat să-l vedem acum având rezultate bune şi ca manager. Probabil, va avea şi momente mai proaste în carieră, dar acestea sunt parte din experienţa ca manager.

Berbatov
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite