Harachiri cu Anglia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimul amical înainte de Mondiale, britanicii au învins Japonia cu două autogoluri. Până mâine, selecţionerul Angliei, Fabio Capello, trebuie să renunţe la şapte jucători din lotul provizoriu de 30 anunţat pentru Cupa Mondială.

Peste numai 12 zile, englezii vor porni în tentativa de a câştiga al doilea titlu mondial din istorie, performanţă care le lipseşte din 1966. Grea misiune pentru italianul Fabio Capello, în condiţiile în care elevii săi s-au chinuit rău de tot în ultima repetiţie organizată din cantonamentul austriac.

Astfel, contra Japoniei, un adversar fără mari pretenţii, Rooney şi compania nu au marcat, însă au câştigat cu 2-1!

Cum? Printr-un adevărat „harachiri" al asiaticilor. După ce au condus aproape 70 de minute, niponii şi-au dat două autogoluri pe final de meci, oferind o linişte aparentă în tabăra britanicilor înainte de deplasarea în Africa de Sud. În realitate, toată lumea a văzut că ceva scârţâie în angrenajul lui Fabio Capello.

„A fost o partidă interesantă şi utilă, pentru că am testat mai mulţi jucători", s-a limitat să spună tehnicianul italian. Frustrarea acestuia s-a văzut însă cel mai bine în momentele în care îi cerea omologului său Okada să-i convingă pe jucătorii niponi să nu mai tragă de timp.

Taie în carne vie!

În schimb, Frank Lampard, care a ratat şi un penalty, a fost mult mai realist: „Nu a fost deloc o evoluţie satisfăcătoare!". Din fericire pentru el, mijlocaşul lui Chelsea nu va putea intra pe lista de şapte „nefericiţi" care se vor întoarce acasă începând de mâine.

1 iunie este data-limită impusă de FIFA pentru anunţarea loturilor definitive de 23, iar Fabio Capello are în faţă o listă de 30 de pretendenţi. Câţiva dintre ei, printre care Huddlestone, Bent sau Heskey, şi-au făcut „harachiri" contra Japoniei şi-şi aşteaptă sentinţa!

Telex

Kaka a vrut să-l bată pe Melo. Enervat de o intare dură a colegului său, starul brazilienilor a încercat să se răzbune singur, după care a părăsit nervos antrenamentul.

Prandelli, selecţioner al Italiei. Fostul antrenor al lui Mutu la Fiorentina îl va înlocui pe Marcello Lippi pe banca Italiei după Campionatul Mondial.

Aranjament la Euro 2016? Componenţii naţionalei Franţei ştiau „cu o seară înainte" de victoria ţării lor în cursa pentru organizarea CE 2016, aşa cum a deconspirat fundaşul Planus.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite