Hănescu, abandon cu Djokovic! Sârbul face paşi mari spre noi recorduri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Hănescu nu a rezistat nici măcar trei seturi în faţa numărului doi mondial Novak Djokovic, cel mai în formă jucător al momentului în circuitul masculin, cedând cu 4-6, 1-6, 3-2 şi abandon. Sârbul mai are nevoie de trei victorii pentru a egala cel mai bun start de sezon din istorie, care aparţine lui John McEnroe, în 1984, cu 42 de succese. 

Din păcate pentru Victor, care îi smulsese un set sârbului chiar aici la Roland Garros, anul trecut, o accidentare a pus capăt meciului în setul trei, atunci când românul conducea cu 3-2. Primele două seturi fuseseră câştigate de Nole, 6-4, respectiv 6-1.

Vezi aici desfăşurarea meciului şi rezultatele românilor azi la Roland Garros

Victor a dat primele semne de accidentare înainte de debutul setului trei, când a solicitat intervenţia medicului pentru o problemă musculară la piciorul stâng. Deşi părea că şi-a revenit, câştigând primul game la zero, totul s-a încheiat după doar 27 de minute din acest ultim set.

Djokovic a ajuns la 39 de victorii consecutive în 2011 iar recordul celui mai bun start de sezon, care aparţine lui John McEnroe, 42 de victorii în 1984, este în pericol.

Sârbul are în total 41 de succese consecutive şi, dacă se va impune la Roland Garros, poate egala recordul absolut deţinut de Guillermo Villas, care a înregistrat 46 de meciuri câştigate la rând, în 1977.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite