Halep zâmbește undeva, cu siguranță: Coșmarul ei de la French Open, trimis acasă după turul II

0
Publicat:

Simona Halep (31 de ani, 35 WTA) are probleme mari, însă, probabil, i-a apărut și un mic zâmbet pe față, când a aflat de prima surpriză a zilei de miercuri, înregistrată pe tabloul feminin de la French Open.

Halep

Pentru că, într-o confruntare din turul II, americanca Peyton Stearns (21 de ani, 69 WTA) a dat lovitura, eliminând-o pe Jelena Ostapenko (Letonia, 25 de ani, 17 WTA). Meciul a durat o oră și 44 de minute și s-a încheiat cu scorul de 6-3, 1-6, 6-2 pentru sportiva născută, la Cincinnati. Aceasta e doar a doua apariție pentru Peyton Stearns pe tabloul unui Grand Slam. Anul trecut, ea a fost eliminată în turul I, la US Open. În următoarea fază de la Roland Garros, americanca va da de învingătoarea duelului Vondrousova (60 WTA) – Kasatkina (9 WTA).

În ceea ce o privește pe Jelena Ostapenko, aceasta rămâne cu finala de vis de la French Open 2017, atunci când, aflată în corzi, a revenit, aproape miraculos, pentru a trece de Simona Halep: 4-6, 6-4, 6-3. Acesta rămâne și singurul trofeu major din palmaresul lui Ostapenko de până astăzi. În turneele majore, ea mai are o semifinală (Wimbledon 2018) și două sferturi (Wimbledon 2017, Australian Open 2023). La Paris, după victoria nebună din meciul cu Halep, Ostapenko n-a depășit niciodată turul III, fază pe care a atins-o în 2020.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite