Halep și-a prezentat noul antrenor: spaniolul de 49 de ani a lucrat cu nume mari din tenisul feminin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (32 de ani) s-a dus la primul ei turneu de după suspendarea pentru dopaj cu un staff incomplet. Marți, în timpul duelului cu Paula Badosa (Spania, 26 de ani, 80 WTA), în loja ei s-au aflat un fizioterapeut și un partener de antrenament. De înțeles, având în vedere că totul s-a desfășurat pe repede înainte pentru „Simo“, dacă ne gândim la decizia TAS și apoi wild-card-ul primit de la organizatorii Miami Open.

Carlos Martinez
Carlos Martinez

Încă înainte de a porni spre Statele Unite, Halep a spus că prima ei grijă va fi angajarea unui antrenor. Deși a pomenit chiar despre o reluare a colaborării cu Darren Cahill, acum constănțeanca a luat o altă decizie. Într-un interviu acordat lui Gabriel Morariu, trimisul postului Digi Sport la Miami, Halep a dezvăluit că va lucra sub comanda spaniolului Carlos Martinez (49 de ani).

Am vorbit cu Carlos Martinez, o să am o perioadă de pregătire, de cunoaștere, să spun așa, după Miami, când mă voi întoarce în Europa. Sper să meargă bine, eu îl apreciez foarte mult, a lucrat cu jucătoare care mie mi-au plăcut foarte mult, cum a fost Svetlana Kuznetsova și îi admir munca foarte, foarte mult. Sper să ne înțelegem și sper să fiu aptă să muncesc la nivelul la care el își dorește și să facem treabă bună împreună“, a declarat Halep după înfrângerea cu Badosa.

CV solid pentru noul antrenor

Carlos Martinez are CV-ul pe site-ul oficial WTA. Născut la Barcelona, ibericul s-a apucat de antrenorat din 2013. Iar de atunci, a lucrat cu niște nume importante din circuitul WTA. Printre care Svetlana Kuznețova și Daria Kasatkina. Printrele elevele sale s-au numărat și niște sportive mai puțin cunoscute, precum Kateryna Baindl, Clara Tauson, Misa Eguchi și Margarita Betova.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite