Halep, mister deslușit: De ce o tot vedem la antrenamente, în ciuda suspendării de 4 ani

0
Publicat:

Faptul că Simona Halep (32 de ani) se antrenează în continuare - cu siguranță nu la intensitatea de dinaintea suspendării -, e o decizie firească. Și arată că, deocamdată, ea n-a renunțat la gândul revenirii pe teren.

Simona Halep a jucat ultima dată în turul I de la US Open 2022, pe data de 29 august
Simona Halep a jucat ultima dată în turul I de la US Open 2022, pe data de 29 august

Mai mult decât atât, antrenamentele zilnice, chiar și la o intensitate mai mică, sunt necesare. Nu doar pentru o sportivă de talia Simonei Halep, ci și pentru un om de rând. De altfel, în septembrie 2020, când era la modă să strigăm „Stăm acasă, salvăm vieți“, justificând tot felul de decizii proaste, inclusiv renunțarea la sport, un medic a lansat un avertisment de care merită să ne amintim și astăzi.

Mişcarea fizică nu e o rată bancară pe care s-o întrerupi din cauza pandemiei şi s-o reiei după şase luni! Sportul e esenţial şi dacă e pandemie, şi dacă nu e. Activitatea fizică aduce o stare de funcţionare optimă a organismului, deci şi o capacitate crescută de a lupta împotriva bolilor“, a spus doctorul Alin Popescu, la vremea respectivă. Și, parcurgând declarația sa, ne dăm seama și mai bine de ce Halep se ține, în continuare, de ședințele de pregătire.

Simona Halep pentru Eurosport: O să revin pe teren pentru că îmi place foarte mult să joc tenis în continuare și am o motivație interioară. Vreau să mă retrag într-o manieră pe care o consider potrivită. Și așa va fi!

6 octombrie 2026

e data la care va expira suspendarea Simonei Halep, dacă lucrurile nu se vor schimba la TAS. Atunci, românca va avea 35 de ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite