Halep, mesaj tăios după suspendarea pentru dopaj: Postarea Simonei arată intențiile sale VIDEO

0
Publicat:

Simona Halep (32 de ani) a dispărut din circuitul feminin și, la această oră, despre ea putem vorbi, din păcate, ca despre o fostă jucătoare de tenis. Pe lângă faptul că a bifat ultima partidă pe data de 29 august 2022, în turul I de la US Open, românca a și fost ștearsă din clasamentul mondial. E o consecință firească a suspendării pentru dopaj: 4 ani în afara tenisului! Dacă sancțiunea va fi menținută și după apelul de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, atunci Halep va putea reveni pe teren în... 2026! Din păcate, un astfel de scenariu ține, mai degrabă, de domeniul SF-ului.

Simona Halep
Simona Halep

Așadar, e clar că „Simo“ își pune speranțele într-o micșorare a suspendării, după decizia TAS. Și această variantă însă implică o lungă așteptare. Dacă verdictul de la Sport Resolutions a venit după un an, probabil, în 2024, Halep va „juca“ mai mult la audierile de la TAS până să primească o decizie, finală de această dată.

Chiar și așa, constănțeanca de 32 de ani e decisă să-și mențină forma sportivă până se va lămuri în privința verdictului de la TAS. Ceea ce reiese și din postarea ei de acum pe Instagram. Aici, Halep a distribuit imagini cu ea de pe terenul de antrenament. Postarea e însoțită de un mesaj tăios, „Never give up“, în traducere „Să nu te dai bătut niciodată“, care arată intențiile Simonei pentru următoarea perioadă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite