Halep la Wimbledon: Simona dă peste o adversară ranchiunoasă! Konta nu uită şi nu iartă ce s-a întâmplat la Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meciul de tenis dintre Simona Halep şi Johanna Konta partida din cadrul Fed Cup desfăşurată la Constanţa FOTO Inquam Photos / George Călin

Johanna Konta a fost întrebată la conferinţa de presă ce părere are despre faptul că o va întâlni pe Simona Halep (astăzi, după ora 18.00, Eurosport), jucătoare în faţa căreia a pierdut la ultimul duel, la Fed Cup.

Atunci, la Mamaia, britanica a fost înjurată de public, dar şi de Ilie Năstase. 

În ciuda acestor manifestări, Halep a declarat la vremea respectivă: „Publicul a fost fair play“. Konta n-a uitat această reacţie a Simonei şi a „înţepat-o“, ieri, în faţa jurnaliştilor. „Ce s-a întâmplat în Fed Cup e de domeniul trecutului şi n-ar trebui să mai discutăm despre acel subiect. Halep n-are de unde să ştie cum m-am simţit eu în acele momente“. 

La rândul ei, Simona a vorbit şi ea despre partida de astăzi din sferturi: „N-am jucat niciodată contra Johannei Konta pe iarbă. Va fi foarte dificil, dar cred că sunt pregătită. N-am nicio problemă cu faptul că publicul englez va fi împotriva mea. Mă aştept la asta. Mă simt concentrată, puternică şi încrezătoare, am luat fiecare meci în parte până la partida cu Konta“. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite