„Halep îşi va face bagajele şi va fi trimisă acasă!“: Australienii îşi încurajează favorita înaintea meciului cu Simona

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Halep nu doar că e aproape ignorată în totalitate în ceea ce priveşte un potenţial succes la Melbourne, dar e văzută chiar ca o posibilă dezamăgire la Australian Open 2018.

„Simona Halep va fi trimisă acasă de adolescenta Destanee Aiava după turul I. Chiar dacă e talentată, Halep a fost eliminată încă după primul meci la Australian Open în ultimii doi ani“, a declarat jurnalistul Sam Edmund pentru „Herald Sun“. 

De aceeaşi părere este şi jurnalista Kate Salemme. „Nu va fi o surpriză să o vedem pe Halep eliminată înainte de a doua săptămână de la Australian Open. Ea a fost învinsă aici în primul tur în ultimii doi ani, iar în şapte participări a trecut de primul meci în doar trei rânduri“, a explicat Salemme.

Jurnalista Eliza Sewell a venit şi ea cu un scenariu apocaliptic pentru Halep: „E posibil să nu treacă nici de primul tur. Destanee Aiava e, în mod clar, outsider în meciul cu Halep, mai ales că nici nu traversează un moment foarte bun din punct de vedere mental. Dar istoria participărilor precedente ne arată că Halep nu se simte bine în Australia şi niciodată n-a depăşit faza sferturilor de finală aici“.

Te-ar putea interesa şi:

 

Halep nu contează pentru australieni: Sondajul care o marginalizează înainte de debutul ei la Melbourne

 

Halep are o şansă uriaşă: De ce Australian Open e ocazia perfectă pentru ca Simona să câştige un Grand Slam

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite