Halep nu contează pentru australieni: Sondajul care o marginalizează înainte de debutul ei la Melbourne

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prestigioasa publicaţie locală „Herald Sun“ şi-a chestionat experţii în tenis în privinţa câştigătoarei de la Australian Open. Dintre cei 15 specialişti care şi-au exprimat opinia, doar unul a mers pe mâna liderului WTA.

Simona Halep e de 99 de zile pe primul loc în ierarhia mondială a tenisului feminin, însă impresia generală e că, în continuare, românca nu e privită de experţii jocului ca o forţă dominantă în circuitul feminin.

Ce-i drept, constănţeanca de 26 de ani a primit, în ultimele zile, laude din partea unor legende precum Chris Evert şi Martina Navratilova, ambele indicând că Halep e favorita lor la câştigarea trofeului la Australian Open 2018. 

În ciuda acestor opinii însă, Simona e oarecum ignorată de mulţi australieni, atunci când se vorbeşte despre proba feminină la Melbourne, chiar dacă românca abordează turneul din postura de ocupanta locului 1 mondial. În continuare, Halep plăteşte pentru că din CV-ul ei lipseşte un trofeu de Grand Slam. Iar faptul că publicul din Australia o priveşte cu rezerve mai poate avea o explicaţie: la ultimele două ediţii de la Australian Open, Halep a fost eliminată de fiecare dată în turul I.

Înainte de startul primului Grand Slam al anului, „Herald Sun“ a publicat un amplu material în care experţii jocului au răspuns la diverse întrebări, oferind previziunile lor pentru următoarele două săptămâni. Iată cum s-au exprimat cei care au fost chestionaţi în privinţa jucătoarei care va câştiga Australian Open 2018:

*Jelena Dokici (fostă jucătoare): Kerber

*Leo Schlink (jurnalist): Kerber

*Lauren Wood (jurnalist): Wozniacki

*Nick Smart (jurnalist): Wozniacki

*Emily Benammar (jurnalist): Vandeweghe  

*Sam Edmund (jurnalist): Svitolina

*Kate Salemme (jurnalist): Pliskova

*Liam Twomey (jurnalist): Vandeweghe

*Eliza Sewell (jurnalist): Şarapova

*Scott Gullan (jurnalist): Wozniacki

*Jay Clark (jurnalist): Pliskova

*Matt Windley (jurnalist): Kerber

*Chris Cavanagh (jurnalist): Halep sau Wozniacki

*Mick Randall (jurnalist): Ostapenko

*Gilbert Gardiner (jurnalist): Kerber

Te-ar putea interesa şi:

 

Halep are o şansă uriaşă: De ce Australian Open e ocazia perfectă pentru ca Simona să câştige un Grand Slam

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite