Halep îşi schimbă iar antrenorul: „Domnul Dobre e un om bun, dar Simona nu poate să aibă respect pentru oricine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

La 24 de ore după ce Daniel Dobre a ţinut să precizeze că nu e „sluga“ Simonei Halep, vin o serie de declaraţii care arată, încă o dată, cum stau lucrurile.

Nu trebuie să fii un geniu ca să-ţi dai seama cât de respectat e Daniel Dobre de Simona Halep, după ce vezi aici ce ieşire a avut fostul lider mondial la adresa antrenorului său.

Şi, atunci când simţi nevoia să dai un interviu în care să subliniezi că nu eşti „slugă“, nu faci altceva decât să-ţi complici situaţia. Iar declaraţiile date, astăzi, de Alexandra Dulgheru (168 WTA) la Dig Sport lămuresc definitiv relaţia Halep – Dobre.

Ce a spus Alexandra Dulgheru?

*Simona e destul de independentă pe teren, nu cere mult ajutor, dar învaţă câte ceva de la fiecare antrenor cu care a fost şi îi rămâne bine întipărit în minte. 

*Ea e un pic o fire mai independentă şi nu oricine poate lucra cu ea, nu acceptă pe oricine, nu poate să aibă respect pentru oricine, adică trebuie să-i câştigi respectul cumva.

*Trebuie ceva care să o impresioneze şi, automat, oferă mai mult respect şi ea. 

*E o soluţie domnul Dobre, e un om foarte bun şi foarte bun profesionist, dar nu ştiu, cred că e o soluţie temporară pentru că domnul Dobre mai are lucruri pe acasă, nu poate să facă deplasări prea mult, cred că o să o ajute în perioada asta pe zgură şi, între timp, ea caută pe cineva care să lucreze non-stop cu ea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite