Bomba zilei: Un post TV anunţă că Halep şi-a dat afară antrenorii după Australian Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (30 de ani) s-a întors de la Melbourne cu un rezultat dezamăgitor, mai slab decât anul trecut, când a atins sferturile, în primul Grand Slam al anului. Şi ar fi trecut la măsuri dure!

Simona Halep a câştigat Melbourne Summer Set 1, turneu de pregătire înainte de Australian Open, însă această victorie n-a consolat-o cu nimic. Pentru că, în primul Grand Slam din acest sezon, constănţeanca a dezamăgit: s-a oprit în optimi!

Acest parcurs sub aşteptări a şi afectat-o puternic pe Halep. În primul rând, în noul clasament mondial, publicat astăzi. Unde, după cum „Adevărul“ a arătat aici, „Simo“ e singura româncă din Top 100 care a înregistrat o cădere importantă.

Furioasă, Halep ar fi trecut deja la măsuri concrete, după cum anunţă site-ul postului TV, Digi Sport. Fosta ocupantă a locului 1 mondial ar fi luat decizia de a-şi demite antrenorii. Vorbim despre Adrian Marcu şi Daniel Dobre. Primul a fost cooptat în staff, în septembrie 2021, după plecarea lui Darren Cahill.

Deocamdată, informaţia potrivit căreia Halep ar fi renunţat la antrenorii săi se confirmă dintr-o singură sursă, cea menţionată mai sus. Dacă va veni şi confirmarea oficială, rămâne de văzut cine o va pregăti pe Simona, în continuarea acestui sezon. 

Calendarul competiţional pe care şi l-a stabilit Halep include două participări la turnee din zona Golfului Persic, în următoarea perioadă:

*Dubai: 14-19 februarie

*Doha: 20 - 26 februarie

CITEŞTE ŞI:

CTP, contrazis de Halep: Ce spunea reputatul comentator, când Simona şi-a ales antrenorii

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite