Halep, cea mai firească decizie după suspendarea de 4 ani: Anunțul oficial arată ce urmează pentru Simona

0
Publicat:

Simona Halep (32 de ani) a fost sancționată drastic de Tribunalul Sport Resolutions de la Londra și, din păcate, suspendarea ei e justificată, în acest moment, de motivarea deciziei. Pentru că, după cum Adevărul a arătat aici, dovezile din dosar o cam „îngroapă“ pe fosta ocupantă a locului 1 mondial. De aici și părerea tot mai răspândită, inclusiv în România, că Simona Halep s-a doptat.

Simona Halep
Simona Halep

Bineînțeles, „Simo“ respinge categoric această acuzație și susține, în continuare, că e nevinovată. Adevărul a și explicat aici dacă o putem considera o trișoare sau nu, în acest moment. Pentru că și în această privință lucrurile sunt clare.

De când a venit decizia de la Sport Resolutions, Halep a anunțat, răspicat: va ataca suspendarea de 4 ani la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Acum, potrivit gsp.ro, care a preluat o informație de la publicația americană The Athletic, Halep a și depus apelul la TAS.

Ce au scris americanii despre cazul Halep?

*Echipa de avocați a Simonei Halep, condusă de Howard Jacobs, avocatul din Los Angeles care a reprezentat unele dintre cele mai mari nume din sport în litigii legate de dopaj, a depus recursul la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

*Sesizările lor juridice vor fi făcute în următoarele câteva zile, apoi Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis (ITIA), care supraveghează programul anti-doping în tenisul profesionist, va avea la dispoziție aproximativ o lună pentru a răspunde. Instanța va stabili apoi o dată de audiere, în lunile următoare.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite