Halep are mai mult decât un simplu antrenor: CTP, detalii despre relaţia afectivă care există între Simona şi Cahill

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sub îndrumarea antrenorului australian de 52 de ani, Simona Halep a ajuns pe locul 1 WTA, a jucat o finală de Grand Slam la French Open şi e la trei meciuri de a câştiga trofeul la Melbourne.

Simona Halep arată un progres evident cu Darren Cahill alături de ea, atât din punct de vedere al jocului, cât şi în ceea ce priveşte modul în care îşi gestionează momentele grele în timpul meciurilor.

Cristian Tudor Popescu a explicat într-o intervenţie la Digi Sport că principalul „vinovat“ pentru modul în care Halep a crescut e antrenorul ei, între cei doi existând o relaţie extrem de profundă.

Ce a spus?

*Nu mi-l amintesc pe Darren Cahill, şi a mai condus spre locul 1 mondial alţi doi jucători, pe Lleyton Hewitt şi pe Andre Agassi, atât de implicat afectiv. Nu mi-l amintesc să fi fost vreodată atât de implicat, Cum nu mi-l amintesc, efectiv dându-şi pumni în cap.

*Darren, cred că s-a lipit afectiv, şi nu munceşte numai ca să-şi vadă sportiva ajunsă numărul 1 mondial. E mai mult de atât, e o relaţie afectivă, umană. 

*Darren nu mai munceşte acum ca un angajat, poate cel mai bun din lume, ci ca un prieten, unul foarte, foarte bun. Iar asta contează enorm! Poate mai mult decât cum să loveşti cu spin cu dreapta sau cum să îngropi reverul în lung de linie.

Te-ar putea interesa şi:

Halep se retrage de la primul turneu după Australian Open: Câte puncte va pierde Simona din cauza acestei decizii

Corespondenţă din Melbourne - De ce disputa dintre Simona Halep şi Karolina Pliskova se anunţă acum mai încinsă ca oricând

Tatăl lui Halep a povestit prin ce trece fiica sa: „E ca un soldat în Vietnam!“. Dezvăluiri despre visul Simonei

Pliskova i-a pus gând rău lui Halep: A răspuns într-o singură frază la întrebarea despre meciul din sferturi

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite