Halep se retrage de la primul turneu după Australian Open: Câte puncte va pierde Simona din cauza acestei decizii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (1 WTA) are probleme serioase la glezna pe care a sucit-o în setul doi al meciului cu Destanee Aiava (193 WTA), în turul I de la Australian Open. Dacă până acum a strâns din dinţi la Melbourne, după aceea, românca nu vrea să mai forţeze.

Pentru al doilea an consecutiv, Simona Halep se va retrage de la turneul de la Sankt Petersburg. Anul trecut, constănţeanca a fost cap de serie numărul 1, a intrat în competiţie direct în turul II, a învins-o pe Ana Konjuh, scor 6-4, 7-6, după care, înaintea duelului din optimi s-a retras, motivând că are probleme la genunchi.

Anul acesta, Halep îşi anunţase, din nou, participarea la Sankt Petersburg, însă nici nu se va mai duce acolo pentru a juca la St. Petersburg Ladies Trohpy (29 ianuarie - 4 februarie). Drept urmare, ea va pierde 100 de puncte în clasamentul WTA, punctaj acumulat pentru că a câştigat un meci, în 2017, în cadrul acestui turneu.

„Următorul turneu din calendar e Sankt Petersburg, dar mai vedem dacă joc. După ce termin la Australian Open îmi voi lua, cu siguranţă, câteva zile libere. Trebuie să verific din nou, să fac un alt RMN. Am nevoie de tratament şi de zile libere“, a declarat Halep.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite