Hagi „fierbe“: Ce au scris ziariștii scoțieni despre fiul său îl va enerva teribil

0
Publicat:

Gheorhe Hagi (58 de ani) a trăit o zi de vis pe data de 21 mai. Pentru că, la prânz, fiul său, Ianis (24 de ani), a marcat primul său gol pentru Rangers după revenirea de la accidentare, într-o partidă cu Hibernian. Apoi, seara, Farul a trecut de FCSB, scor 3-2, pentru a câștiga titlul în Superliga românească după o stagiune spectaculoasă.

Gheorghe Hagi, preocupat mereu de cariera fiului său
Gheorghe Hagi, preocupat mereu de cariera fiului său

Dacă în privința Farului, rămâne de văzut cum se va descurca în preliminariile Ligii Campionilor, în schimb, dacă vorbim de Ianis Hagi, veștile care sosesc din Scoția nu sunt cele mai bune pentru mijlocașul Rangers. Spotmedia a preluat un articol care a apărut, luni, pe site-ul ibroxnews.com, cel care oferă cele mai importante știri despre Glasgow Rangers.

Textul semnat de Jonty Banks vine cu o veste proastă pentru Hagi, încă din titlu: „Rangers e gata să-l vândă pe Hagi, în ciuda prelungirii contractului, iar înlocuitorul său e deja pregătit pentru managerul Michael Beale“.

Mai departe, în text, autorul face referire la informații obținute dintr-o sursă solidă, publicația „Scottish Mail on Sunday“. Din care reiese că, deși Ianis Hagi a semnat un nou acord cu Rangers, valabil până în iunie 2026, clubul n-ar refuza despărțirea de el, în această vară. Conducerea va analiza orice ofertă pentru Ianis Hagi și pentru că deja sunt șanse mari să sosească în lot atacantul Sam Lammers (Atalanta), văzut drept un potențial înlocuitor pentru Ianis Hagi. Jurnaliștii scoțieni au concluzioat că, dacă Lammers va semna cu Rangers, șansele lui Ianis de a prinde echipa se vor reduce și mai mult.

Ianis Hagi a muncit din greu pentru a reveni pe teren
Ianis Hagi a muncit din greu pentru a reveni pe teren

Cei de la „Scottish Mail on Sunday“ au explicat de ce internaționalul român a ajuns în situația actuală: „A semnat noul contract în decembrie, dar de atunci s-a chinuit să joace din cauza accidentării grave după care a revenit (n.r. – a stat un an pe tușă). Aflat, în acest moment, în lotul României (n.r. – pentru meciurile cu Kosovo și Elveția), lui Ianis Hagi i se va da șansa de a-și câștiga locul în perioada de dinaintea începerii noului sezon. Chiar și așa, iminenta sosire a lui Lammers va reduce șansele românului de a prinde echipa“.

Jurnaliștii scoțieni au subliniat că managerul celor de la Rangers, Michael Beale, se află în imposibilitatea de a mai aștepta după Hagi și jucători ca el, în condițiile în care echipa trebuie să atace titlul, în noua stagiune, iar lupta cu Celtic se anunță infernală.

În sezonul 2022-2023, cel care tocmai s-a încheiat, Ianis Hagi, revenit pe teren în ianuarie 2023, a bifat 11 partide la Rangers și a marcat un gol, în 338 de minute de joc.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite