Gimnastele de aur ale României au revenit în ţară: "N-avem timp de sărbătorit, ne aşteaptă Olimpiada"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lotul României a revenit acasă astăzi, iar antrenorii spun că după-amiază fetele vor intra înapoi în sală, pentru o mişcare uşoară, pentru ca de marţi să reia programul normal de pregătire.

Echipa feminină a României se întoarce acasă cu un bilanţ de invidiat de la Campionatele Europene din Belgia: patru medalii de aur, din cinci posibile, şi două de argint. România a încheiat participarea la CE de la Bruxelles, cu 6 medalii la senioare, dintre care patru de aur, din cinci posibile. Rezultatele au fost următoarele: aur pe echipe, aur la sărituri (Sandra Izbaşa), aur la bârnă (Cătălina Ponor), argint la bârnă (Larisa Iordache), aur la sol (Larisa Iordache), argint la sol (Cătălina Ponor).

"M-am simţit bine şi a fost foarte frumos. Sunt mândră de medaliile câştigate, însă îmi doresc mai mult. Am încredere şi sper să fie bine şi la Olimpadă, poate mult mai bine decât la Europene", a declarat Larisa Iordache. "Olimpiada nu seamănă deloc cu Europenele. Rusoaicele se vor motiva şi vor încerca să facă mai mult, dar şi noi vom munci mai mult. Va fi o bătălie între toate echipele. Nu există elemente surpriză, ci trebuie doar să integram exerciţiile în program", a spus şi Sandra Izbaşa.

"Mi-au lipsit toate, podiumul, bucuria de a termina pe primul loc, emoţia, toate aceste lucruri pe care le simţi când concurezi. Când m-am retras, acum patru ani, aveam probleme la spate, nu mai eram în formă, iar acum mă simt mai puternică", a spus şi Cătălina Ponor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite