Gigi Becali vrea să-i îmbuneze pe fanii Stelei cu ajutorul lui Gică Popescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a câştigat titlul în ultimele trei sezoane, Steaua a intrat din nou în criză, după ce Gigi Becali a ieşit din închisoare. Din acest motiv, latifundiarul din Pipera se declară din nou dispus să facă un pas în spate.

“Pe mine nu mă mai interesează. Nici declaraţii nu mai dau. Vin doar la meci”, a spus Becali, care intenţionează să-i dea clubul pe mână lui Gheorghe Popescu, care se află momentan în închisoare. Fostul căpitan al primei reprezentative se va implica în conducerea echipei alături de Mihai Stoica, care este de asemenea încarcerat în prezent. “O echipă lui Mirel Rădoi tot o să-i fac până la urmă. O să vedem acum. Nu mai fac eu. O să facă Meme Stoica şi Gică Popescu. Aşa mi-a spus Meme, că vine cu Gică Popescu şi se ocupă. Nu vor niciun ban, doar dacă ajung în Liga Campionilor. Mi-au zis că se ocupă ei, fac tot. Vom lua campionatul an de an şi vom domina Liga I. Gică Popescu iese în două-trei săptămâni, Meme iese într-o lună-două”, a spus Gigi Becali. Gheorghe Popescu a fost condamnat, la 4 martie 2014, în „Dosarul Transferurilor” la la trei ani, o lună şi zece zile de închisoare, iar Mihai Stoica a primit o pedeapsă de trei ani şi şase luni. Popescu a evoluat la Steaua în sezonul 1987-1988, într-un retur de campionat, el bifând 13 meciuri şi 1 gol în tricoul roş-albastru. De asemenea, Stoica a activat în diverse funcţii la Steaua în perioadele 2002 – 2007, 2010 – 2011 şi 2012 – 2014.

Boroi: “Echipa care a luat Cupa Campionilor e în pauză”

Deşi păreau că ajung în cele din urmă la un punct comun, săptămâna trecută, Clubul Sportiv al Armatei şi gruparea lui Gigi Becali continuă războiul. Comandantul Clubului Sportiv al Armatei, George Boroi, a anunţat că echipa latifundiarului din Pipera va rămâne fără trofeele câştigate în perioada 1947-2003. “Echipa care a câştigat Cupa Campionilor este în pauză deocamdată. Nu e o pauză istorică, e doar o pauză competiţională, pentru că nu avem echipă, dar lucrurile se pot schimba de anul viitor. Trebuie să recuperăm prejudiciul de la FC Steaua, echipă care a folosit brandul Steaua fără acceptul proprietarului, adică al nostru. Deci echipa de fotbal Steaua Bucureşti, într-o formă sau alta, dar legală, trebuie să existe ca o continuatoare a performanţelor pe care le are până acum în palmares”, a explicat Boroi. Replica lui Gigi Becali nu s-a lăsat aşteptată: “Eu am arătat un statut în care scrie că palmaresul şi tradiţia sunt preluate de noi. Este logic ca atunci când o secţie se desprinde de un club sportiv să continue tradiţia. Ce să îi mai spun lui Boroi? El nu înţelege că o siglă nu are legătură cu palmaresul. Dacă ei vor palmaresul, să îl ia. De ce nu vor echipa? Eu o dau şi gata. Să facă ce vor cu ea. Să se spele pe cap cu echipa. Ei nu au făcut nimic pentru Steaua. Ţin stadionul ăla ca să facă gratare acolo şi să bea bere coloneii”, a tunat Becali.


 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite