Becali, desfiinţat de Arlauskis! Ce s-a întâmplat, în urmă cu 6 ani, după ieşirea din puşcărie a patronului de la FCSB

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

Portarul lituanian, campion în acest an cu CFR Cluj, a evoluat  pentru FCSB în sezonul 2014-2015, ultimul în care bucureştenii au câştigat campionatul.

Giedrius Arlauskis, om de bază la FCSB în urmă cu 6 ani, a vorbit despre motivele pentru care gruparea roş-albastră nu mai face perfomanţă. Lituanianul consideră că principa cauză pentru lipsa rezultatelor celor de la FCSB este comportamentul patronului, Gigi Becali, şi spune că ieşirea acestuia din închisoare a înfluenţat negativ jocul echipei.

„Ştiu răspunsul la întrebarea de ce FCSB nu mai câştigă de atunci! A ieşit Gigi din puşcărie! Atunci aveam 13 puncte avans şi defilam. Gigi stătea acolo, liniştit. Hâţ, a ieşit Gigione, hâţ, avem puncte de recuperat şi emoţii în ultima etapă. Am tremurat până în ultima etapă cu ASA Tg Mureş! Ne-a făcut Oţelul campioni. A fost norocul nostru, dar nu doresc nimănui aşa ceva", a declarat Arlauskis, la Digisport.

Portarul nu a ratat ocazia de a-l ironiza pe finanţatorul celor de FCSB. "Gigi să meargă în Moldova, să ia Licenţa PRO şi gata. Asta lipseşte. Multă lume din România devine antrenor acolo. Să ia şi licenţă de arbitru. Dacă eşti talentat, eşti talentat la toate! Gigi trebuie să înveţe şi el să-şi vadă de echipa lui şi să lase CFR în pace. La Steaua se mint între ei, câştigă un meci şi sunt cei mai tari, Gigi e cel mai tare. Noi, când pierdem, nu dăm vina unul pe altul. La Steaua, când se pierde un meci, se spune că e blat, că Gigi face schimbările, scrie MM Stoica pe Facebook. Hai, gata cu ieftineala! Fotbalul se joacă pe teren, cu «cojones», cu tărie", a mai spus Arlauskis

În sezonul 2014-2015, chiar dacă la un moment dat avea un avantaj imens faţă de locul secund, FCSB câştigat titlul de campioană în ultima etapă, după ce ASA Tg. Mureş nu a învins-o pe Oţelul, deşi gălăţenii erau retrogradaţi matematic.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite