Gigi Becali, declaraţii năucitoare: „Dacă vrei cu Hristos, du-te la el de Revelion! Altfel, du-te la curvăsăraie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul FCSB e un izvor nesecat de declaraţii pe care, atunci când le auzi, ai impresia că eşti la camera ascunsă şi că, de fapt, totul e o farsă, o glumă.

Gigi Becali simte nevoia ca, din când în când, să joace rolul credinciosului, deşi, în mod normal, nu e nevoie să-ţi strigi credinţa, care ar trebui să fie ceva între tine şi Dumnezeu.

Gigi Becali vede însă altfel lucrurile şi, de aceea, a organizat, astăzi, o conferinţă de presă, transmisă de Digi Sport, în care a explicat, printre altele, de ce nu va petrece de Revelion, ci se va duce, din nou, la biserică.

Ce a spus Gigi Becali?

*E adevărat, bucuria mea Hristos este. Lucrurile astea materiale nu mă interesează. Mai sunt puţin legat de ele, dar câteodată mă uit la ele şi le dispreţuiesc. Mă uit la aur, la clădiri, câţi au stat în ele, stăm şi noi acum şi peste 50 de ani cine o mai sta? Au murit într-o săptămână 3 prieteni, de aceeaşi seamă cu mine. Dacă toată America era a lor, au luat ceva cu ei?

*Nu puteam să-mi ţin invidia, răutatea, la fotbal. Acum nu mă mai intereseazî. Ce treabă am eu cu Piţurcă? Mi-a dat Dumnezeu şi am bătut. Nu e de ajuns că l-am învins, l-am biruit? Pentru ce să mai am un fel de ură? Nu câştig nimic, ce fac cu ea? N-am ce să fac.

*Bucuria mea e în biserică. De Crăciun la biserică, mâine la biserică, poimâine la biserică. În fiecare zi la biserică. E praznic împărătesc, Naşterea Domnului, mântuitorul. De Revelion la biserică. De la 11 până la 4 la biserică. Vreau să mă duc cu sănătate şi bucurie în celălalt an. În sfinţi şi în îngeri vreau să stau.

*Să mă duc la distracţie? Ce câştig? Acolo le fac pe plac dracilor. Eu vreau cu Hristos în ceruri. Şi dacă vrei cu Hristos, du-te de Revelion la el. Dacă vrei cu dracii, du-te la cluburi, du-te la curvăsăraie. Asta e situaţia.

*Eu vorbesc în credinţă. Am zis că luăm 21 de puncte pentru că eu văd cum face Dumnezeu. Pot să iau cei mai buni antrenori, că nu fac treabă dacă eu nu sunt bun şi nici oameni buni nu am în jurul meu. Dar eu văd că Dumnezeu mi l-a dat pe Vintilă! E om cu credinţă, care face rugăciune. Uitaţi de alt antrenor la FCSB! Altul nu mai vine!

*Dumnezeu începe să-mi dea putere prin oameni ca Vintilă, Alexandru Tudor. Dumnezeu ştie că eu vreau să fac bani din fotbal ca să-i dau la copii, la oameni bolnavi, la spitale.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite