Dezastru la FCSB: Tot stafful tehnic are COVID-19! Cine a ajuns să antreneze echipa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Edward Iordănescu
Edward Iordănescu

Când au trecut meciurile echipelor naţionale, iar campionatul stă să înceapă din nou, în acest weekend, vicecampioana a primit o serie de veşti proaste.

COVID-19 face ravagii la FCSB! Săptămâna trecută, trei jucători mai puţin cunoscuţi, Toma Niga (24 de ani), Răzvan Udrea (20 de ani) şi David Petruţ (16 ani), au primit rezultate pozitive la testele efectuate. Între timp, alţi doi fotbalişti, de această dată de la prima echipă, au fost doborâţi de o răceală suspectă. Vorbim despre Constantin Budescu şi Adrian Şut. Primele teste au furnizat rezultate negative, însă ele vor fi repetate şi, oricum, Budescu şi Şut au fost deja izolaţi de restul grupului. 

Din păcate pentru cei de la FCSB, astăzi, s-a aflat că Edward Iordănescu (43 de ani) şi cei din stafful său tehnic au toţi COVID-19, diagnostic confirmat şi de testele efectuate. Din fericire, cel puţin antrenorul roş-albaştrilor e asimptomatic. 

Vestea proastă e că, în acest moment, FCSB a rămas fără antrenor principal. Iar antrenamentele sunt conduse de Mihai Pintilii. Acesta dispăruse de pe bancă, după venirea lui Edward Iordănescu, în condiţiile în care nici nu deţine licenţa necesară pentru a fi antrenor. Acum însă, într-o situaţie de extremă urgenţă, Pintilii a fost reactivat.

Edward Iordănescu va lipsi de pe bancă, în meciul de sâmbătă (ora 20.30), acasă, cu Mioveni. Apoi, rămâne de văzut dacă va putea ieşi din izolare, în funcţie de testele efectuate, pentru a conduce echipa înaintea partidei cu Farul, în deplasare, la data de 24 octombrie.

CITEŞTE ŞI:

Becali, dezlănţuit în faţa focarului de la FCSB: „La noi nu se vaccinează pentru că ascultă de patron“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite