Gică Popescu e dur cu echipa lui Piţurcă: mesajul pe care le-a transmis fotbaliştilor după 2-0 cu Estonia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul fundaş, care a jucat la trei Mondiale pentru România (1990, 1994 şi 1998), a rămas cu un gust amar după ce a văzut, marţi seară, pe „Arena Naţională“.

România a învins Estonia cu 2-0 şi, datorită victoriilor obţinute de Olanda cu Ungaria şi cu Turcia, tricolorii au ajuns în play-off. Totuşi, jocul prestat de echipa lui Piţurcă nu e de cea mai bună calitate, iar acest lucru l-a deranjat şi pe Gică Popescu.

„La baraj ar trebui să jucăm mai bine. Contra Estoniei, n-am arătat ca o echipă care merită să meargă la Mondiale. Dar, probabil, jucătorii au fost mai relaxaţi şi pentru că ştiau rezultatul din Turcia. Toate echipele care au ajuns la baraj au o valoare certă. Trebuie să facem mult mai mult decât în partida cu Estonia pentru a câştiga. Performanţă va fi doar dacă mergem la Mondiale. Sunt convins că stadionul va fi plin în prima manşă din barajul de calificare, la Bucureşti. Lumea aşteaptă ca echipa sa meargă la Campionatul Mondial“, a declarat Gică Popescu la GSP TV.

CITEŞTE ŞI:

*VIDEO România - Estonia 2-0: jucăm urât, dar suntem la baraj. Mulţumim Olanda!

*Piţurcă, primele declaraţii după ce am ajuns la baraj: „Avem şansa a doua, indiferent de echipa pe care o vom întâlni la play-off“. Ce notă a dat echipei

*Mutu l-a luat peste picior pe Piţurcă , dar acum aşteaptă telefonul lui. Ce zice de calificarea României la baraj şi de ce nu s-a uitat la meciul cu Estonia

*Chivu a abandonat naţionala, dar se bucură pentru ea. Ce adversar îşi doreşte la baraj şi ce spune despre Mutu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite