Gică Hagi se simte trădat de propriii jucători: „Dacă nu eram patron, mă dădeau afară”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Farul a reușit doar o remiză cu Oțelul Galați, sâmbătă, la Ovidiu, scor 1-1, iar Gică Hagi spune că nu-și recunoaște propriii jucători, care nu sunt în stare să lege mei mult de 5 pase. Managerul constănțenilor a mers mai departe și s-a arătat de părere că postul său de antrenor ar fi fost în pericol dacă nu era tot el și patron al clubului.

Gică Hagi nu înțelege de ce elevii săi nu joacă fotbal. Foto Sportpictures
Gică Hagi nu înțelege de ce elevii săi nu joacă fotbal. Foto Sportpictures

„Prima cauză pentru eșecuri este că nu mai facem mai mult de cinci pase. Au uitat fotbalul. Din noiembrie, am cam uitat să jucăm acasă, cu excepţia meciului cu Rapid. Acum jucăm din una-două pase, a treia nu mai vine. Pentru că trebuie să te mişti, fotbalul nu se joacă static.

Şi mai este o întrebare! Să intri o jumătate de oră şi nu mai ai benzină, după o lună de meciuri? Eu pregătesc meciul câteva zile, iar ei oricum fac ce vor. Poate s-au plictisit de mine.  Sunt dezamăgit. Le-am zis-o şi lor. Dacă nu eram patron, mă dădeau afară. Dacă mă enervează, mă pun şi eu la antrenament. Cu toată modestia, cred că fac faţă, cu mai multe realizări decât ei”, a declarat Gică Hagi în conferința de presă de după meci, potrivit Orangesport.ro.

Farul se află pe locul 4 în clasament, dar la mare distanță de liderul FCSB: 14 puncte. Echipa de la malul mării poate pica pe poziția a 5-a dacă Universitatea Craiova se impune mâine contra FC Voluntari.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite