Giancarlo Antognoni nu crede că Adrian Mutu va fi în lotul României la Euro: “Vârsta nu e de partea lui”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Giancarlo Antognoni
Giancarlo Antognoni

Prezent la Iaşi, cu ocazia Cupei Unirii la minifotbal, fosta glorie a Fiorentinei, Giancarlo Antognoni, a vorbit despre posibilitatea ca Adrian Mutu să revină la echipa naţională.

"Am auzit că Adrian Mutu vrea să revină în echipa naţională a României pentru Campionatul European, dar nu ştiu dacă va reuşi. Mutu poate reveni la naţională, deşi vârsta nu e de partea lui. S-au mai văzut cazuri de fotbalişti care au revenit după vârsta de 30 de ani. Depinde foarte mult de el să poată reveni. El este foarte iubit la Fiorentina, unde a rămas în inimile suporterilor prin evoluţiile şi golurile sale. A făcut meciuri foarte bune, a dat goluri, iar fanii nu uită asta", a spus Antognoni, citat de Mediafax. 

Fostul fotbalist italian consideră că Italia poate ajunge cel puţin în semifinale la Euro 2016: "România şi Italia sunt calificate la Euro, iar eu mi-aş dori o confruntare între cele două echipe în fazele superioare. România poate merge în optimi şi mai departe, iar Italia cred că poate emite pretenţii la o semifinală sau chiar la marea finală".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite